Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oprezno s odlukama

Danas je dan za prekide: Retrogradna Venera petlja vam se u vezu!

Veza
screenshot/facebook
05.10.2018.
u 10:04

Zvijezde i planeti u posljednje vrijeme mnogima su donijele mnogo strasti i intenziteta u veze, a želi vam promijeniti status veze

Možda je ovo dobra stvar jer ovaj period natjerat će mnoge da shvate tko su toksične osobe u njihovoj okolini i jednostavno ih izrežu iz svog života, jer odluke koje donosite u ovo vrijeme dosta su ishitrene. Baš danas, 5. listopada, Venera je retrogardna i počinje ciklus koji će trajati 40 dana.

Venera je planet ljubavi, ljepote, zadovoljstva i novca. Kad se dogodi taj retrogradni trenutak, energija joj se izvrne što na ljude utječe tako da preispituju svoje ljubavne veze i pripremaju se na velike promjene. Osim toga, Venera je u ovom stanju najrjeđe od svih planeta, pa ćete se vjerojatno ovih dana osjećati kaotično.

Možete pretpostaviti da nije baš najbolje vrijeme za veze koje nisu stabilne. Venera će u ljudima probuditi da razmišljate o starim vezama, zašto ste prekinuli s bivšim partnerima... Ono što se često događa u ovom periodu jest da se u život vraćaju stari prijatelji i bivši partneri. Uhvatit ćete se da se osjećate kao da su se vaši osjećaji u vezi promijenili ili da ne dobivate ono što mislite da biste trebali.

Nove ljubavne veze i novi poslovi nisu u najboljoj situaciji kad je astrologija u pitanju. S obzirom na to da su svi vaši pogledi na ljubav u problemima tijekom retrogardne Venere, moguće da će se dogoditi da će vaša današnja "ljubav na prvi pogled" za par mjeseci biti "u banani". Novi posao ili neka investicija učinit će se kao dobra odluka, ali provjerite sve barem triput prije nego se odlučite na neki veliki korak, jer Venera vam je potpuno promijenila sve vrijednosti.

>> Pogledajte ljubavnu priču Vanje i Luke Modrića

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije