Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretna i sama

Da, ja sam solo žena bez muškarca. Pa što?

žena s balonima
Foto: Thinkstock
11.11.2014.
u 08:54

Danas nije bauk vidjeti i čuti da je neka žena prešla tridesetu i da je solo. I onda nastupaju na scenu razna upiranja prstom i komentari

Ako se malo vratimo u prošlost, prisjetit ćemo se vremena kada su žene bile deklarirane kao "stare cure" samo zato jer su presle dvadeset i neku godinu, a nisu u braku.

Danas su vremena drukčija i ljudi sve kasnije stupaju brak, ako uopće, a žene sve kasnije odlučuju imati potomstvo.

Ipak, ostalo je malo tragova davnih vremena jer ako je žena bez muškarca pored sebe postavljaju se mnoga pitanja. Žene su emancipirane i osim brige za kućanstvo imaju i svoja radna mjesta i financijski ne ovise o nekom muškarcu. U većini slučajeva.

Danas nije bauk vidjeti i čuti da je neka žena prešla tridesetu i da je solo. I onda nastupaju na scenu razna upiranja prstom i komentari, piše TOI. Ovo su neki od njih koji solo ženama izlaze na nos...

1. Previše si izbirljiva

Ako ste u kasnim dvadesetima okolina vas je možda već "počastila" nekim epitetima da ste izbirljiva, da je izbor sve ograničeniji, da su svi oni "dobri" već zauzeti, a oni koji nisu sigurno imaju kakvih problema...

2. Tvoja karijera može čekati, potomstvo ne može

Jedna od najčešćih kritika usmjerena na slobodne žene. "Godine prolaze, zdravstvene komplikacije su prisutnije, teže je dobiti dijete, ostat ćeš sama na kraju života..."

3. Pravi si materijal za brak, u čemu je onda problem?

Foto: screenshot/facebook

Foto: Shutterstock

"Lijepa si, zgodna si, radišna, vesela...Imaš sve osobine da budeš savršena žena..." Članovima obitelji često je teško shvatiti zašto takva žena ostaje sama i počinju sumnjati da postoje neki drugi problemi s njom.

4. A da potražiš nekoga na internetu?

Kada više ne znaju kako vas nagovoriti da se "skrasite" posežu i za nagovaranjima da pokušate naći nekoga preko nekih stranica za upoznavanje...

5. Ne brini, dogodit će se u pravo vrijeme

Kao da je jedini cilj u životu naći nekoga pa vas tješe riječima: Doći će i tvoje vrijeme!

Ako ste slobodna žena, ne dajte se uvući u ovu mrežu. Uživajte u svakom danu svog života, radite ono što želite i volite i posvetite se sebi. Ako vas takvu netko zavoli i nađete se u razmišljanju da bi ipak s nekim mogli podijeliti život, znat ćete da je tu zato jer voli vas zbog VAS.

>>5 ženskastih stvarčica koje muškarci rade, ali to neće priznati

>>U vezi ste, ali prema partneru se ponašate kao da ste mama?

Komentara 3

AN
Antiša
20:25 11.11.2014.

Autorica hoće svoje osobne poglede na život progurati kroz Večernji list. Žao mi je što tko zna iz kojih razloga odbija uživati u životu. Zbog takvih će Hrvati izumrijeti...

LU
Lujo123
10:39 11.11.2014.

Poštovani, prekršili ste pravilo broj 3 komentiranja na portalu Vecernji.hr. Sankcija za to je lakša opomena. Ukoliko unutar 7 dana dva puta prekršite pravila pod brojevima 3, 4, 5, 6, 7 i 8 komentiranje na portalu Vecernji.hr će Vam biti onemogućeno na 48 sati. ------------------------------------------------------------------- admine, nikakvo ja pravilo nisam prekršio, samo sam iznio vrlo uljudno svoje mišljenje o ovoj iritantnoj temi koju stalno ova gospođa autorica nameće i kojom nam pokušava prati mozgove. Ona krši mnoga pravila nasiljem nad zdravom pameću i maltretiranjem svih nas s nekim svojim problemima koji nas se ne tiću. Napisao sam u komentaru kojeg si izbrisao kako joj želim svaku sreću, pa i tu ako je to za nju sreća, ali se s njom ne slažem ni u jednom slovu - i koga sam s tim uvrijedio? Mislim da zloupotrebljavaš ovlasti moj admine!

HA
harakiri
02:30 14.11.2014.

sve sasvim opravdane kritike. tužno je da žene provode najbolje godine svog života u partijanju i građenju karijere

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije