Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulovljeni

5 ženskastih stvarčica koje muškarci rade, ali to neće priznati

Muškarac
Foto: Shutterstock
11.11.2014.
u 07:27

I dok spol određuje većinu osobina, neke se ipak poklapaju. Ipak, današnji muškarci teško će priznati da imaju i ono malo "ženskog u sebi"

Muškarci su poznati kao "jači spol", hrabri i neustrašivi, dok su žene "nježniji" spol.

No, podjela ipak ponekad nije tako odrješita. I dok spol određuje većinu osobina, ipak se neke poklapaju. Ipak, današnji  muškarci teško će priznati da imaju i ono malo "ženskog u sebi". Prema pisanju portala TOI, muškarci imaju neke ženske osobine, odnosno rade neke ženskaste stvari, ali ih neće priznati da ne naruše tu sliku čvrstog "alfa" muškarca. Priznanjem bi  otkrili da imaju neke "slabosti", a to je, čini se, njima neprihvatljivo. Evo što TOI navodi kao ženske stvarčice kojima muškarci ipak ponekad podliježu.

1. I muškarci plaču

Neki će izraziti svoje emocije i pustiti suzu, neki neće. Plakanje je povezano sa slabošću i većina muškaraca boji se priznati da su "dopustili" pustiti suzu.

2. Muškarci ponekad gledaju "ženske filmove"

Žene vole romantične komedije, sjetne ljubavne priče u kojima se na kraju pokaže da negdje postoji princ na bijelom konju modernog doba, dvije srodne duše. Kada žene gledaju takve filmove, to nije ništa čudno, ali ako muškarac otkrije da će ponekad i on sa zadovoljstvom pogledati neku romantičnu komediju od početka do kraja, lako se može suočiti s nekim prijekim pogledima svojih prijatelja ili okoline. Muškarcima je "primjerenije" gledati filmove sa žestokim scenama ratovanja, brzih automobila i slično. Ali istina je da muškarci ponekad priželjkuju neki odmor i od takvih žanrova.

3. Piju ženska pića

Ako otvorite hladnjak kod muškarca gotovo, sigurno ćete u njemu naći pivo ili vino te neku žesticu. Ili barem nešto od toga. Teško ćete moći i pomisliti da ćete u stanu muškarca vidjeti neko žensko piće u kojem uživa on sam. Ipak, nemojte se iznenaditi jer i muškarci ponekad vole ta slatkasta, "ženska pića" sa zanemarivom količinom alkohola.

4. Dotjerivanje preko higijene

Danas češće nego ikad prije muškarci svom izgledu pridaju mnogo važnosti. Nije više toliko rijetko vidjeti muškarca u nekom kozmetičkom salonu na manikuri ili depilaciji prsa. No, hoće li to priznati svojim "alfa" prijateljima? Vjerojatno neće.

5. Seks

Uvriježeno je mišljenje i da muškarci gotovo većinu svog vremena razmišljaju o seksu, ali istina je i da se oni ponekad vole samo malo maziti i izmjenjivati nježnosti i bez seksa. O da, dogodit će se situacija kada će i oni odbiti seks u maniri: " Nemoj danas, nije mi do toga".

>>7 jednostavnih pravila za uspješnu i sretnu vezu

>>7 grešaka koje muškarci rade u krevetu

Komentara 5

DU
Deleted user
20:13 11.11.2014.

Gluplji članak odavno nisam pročitao.

LA
lastwordx
15:49 11.11.2014.

Vrijeđate muški rod. Ovo je moj odgovor na ove gluposti: 1. svaka čast, bravo otkrio(la) si novu ameriku. Plakanje je ljudski iako muškarci to rade samo u kritičnim situacijama (u teškoj depresiji, itd.) ali jako rijetko. Nemojte mješati mušku dijecuecu sa odraslim muškarcima. 2. Ženski filmovi? Pa ja većih gluposti nisam čuo. Velik broj muškaraca voli gledati komedije, pa ako se ubaci malo romantike zašto ne? Ako je romantični, to odma znači da je ženski film?? 3. Nisam znao da tržište proizvodi piće isključivo za žene. Ako malo bolje razmislim, koja su to ženska pića, što to cure piju? Coca-cola, fanta,sok? To svi piju, a ne samo cure. 4. Ovo je najveća glupost koju sam ikad pročiato. Gdje ste vi vidjeli muškarca u kozmetičkom salonu a da nije radnik/poslovođa? Muškarci na manikuri i depilaciji ? Odakle vam te informacije? Pedikura, depilacija, 99% muškaraca nezna uopce što to znaci. 5. Od kada je maženje i izmjenjivanje nježnosti ženska stvar??

JO
jozomali
18:41 11.11.2014.

hahaha....sastavio ciganović a pomago mu modni mačak.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije