Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetni trendovi

Cvjetno odijelo za modernog Gatsbyja, a za Daisy badić s tangama

Fashion.hr
Foto: Pixsell
1/29
30.06.2014.
u 10:15

Završnica Perwoll Fashion.hr-a na Trgu kralja Tomislava dekadentna, bezbrižna, prava - ljetna

Nježno ljubičasta haljina s neobičnim detaljima rezana u predjelu struka za prijepodnevnu dekadenciju na jahti.

Hitan poziv! Odmor se nakratko mora prekinuti, pa naša imaginarna dama mijenja ležernu odjevnu kombinaciju za košuljo-haljinu i Vespom juri na radni ručak u malom mjestu na obali. Modna je to priča koju smo pročitali na reviji Martine Felje koja je ovog vikenda održana u sklopu Perwoll Fashion.hr Cruisea.

Felja nas je ugodno iznenadila odabirom materijala, pastelnim bojama, upečatljivom zelenom i haljinama koje se doista mogu nositi na zamišljenoj jahti (koju ne mora svatko zamišljati) ali i za jurcanje gradskim ulicama.

Crne lakirane salonke ipak su vrištale "skini me" pa bi možda bilo bolje da je dizajnerica manekenke na pistu poslala - bose. Ionako se po brodu ne hoda u štiklama.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Pistu postavljenu oko vodoskoka na bajkovitom Trgu kralja Tomislava osvojili su zato modeli mlade Morane Krklec.

Bijelo crna rapsodija stilski je bila osmilšljena do posljednjeg detalja. Ravne bijele sandale s metalnim detaljima uz modele od pamuka koji se doima tako ugodno na koži. Taman za zabavu uz rashlađeni džin tonkk na krovu zgrade u npr. istočnom Londonu. Ili barem u skrivenom zagrebačkom dvorištu.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Modeli Morane Krklec neobične forme. Prozirni topovi bili su stilizirani s nevidljivim grudnjacima, dok je kod Felje na jednom izlazu virio - bijeli grudnjak.

Nakon zatvorene i stroge linije Morane Krklec Kristina Burja za Krie Design ponudila je hrabrim djevojkama modni izgovor da obnaže svoje atribute. Već na prvom izlasku vidjeli smo kupaći kostim u jednom dijelu. Naprijed zatvoren, iza tanga. Hm. Za to treba imati hrabrosti, a i tijelo. Jest da su volani na leđima, ali oni neće odvući pažnju s guze.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Vruće hlačice u bijelom traperu i plavoj svili asociraju na festivale,a kolekcija puna resa i resica doista podsjeća na more, bezbrižnost i modnu ludost. Bijele su trake, naime, na cvjetnom kombinezonu ušivene na strateškim mjestima sprijeda i straga kao doista nes(p)retno rješenje.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Injekciju muške mode ubrizgao nam je Martini Vesto by Boško započevši najprije s crnim, prozirnim seksi komadima pa zatim svjetlucavim odijelima, cvijećem, čipkom i kričavim bojama. Hlače i sakoi odlično su krojeni, a materijali svjetlucavi. Kričavo narančasto rozo odijelo s diskretnom sjajem.

A tek cvjetno! E, to je nešto što bi nosio moderni veliki Gatsby.

Foto: Grgur Žućko/PIXSELL

Šarenilo brenda Bite MyStyle glazbeno je pratio bend izvodeći hitove Dine Dvornika pri čemu se se moda i glazba savršeno sljubile.

Prava ljetan kolekcija u kojoj je Zoran Aragović pokazao da mu je inspiracija nepresušna. Odlične suknje i sakoići s morskim motivima moći će nositi i dame koje naginju smirenom modnom izričaju, a dugačke suknje i rezani topići pronaći će svoj put do svih koji prate modu.

Foto: Grgur Žućko/PIXSELL

>>Ljubav Nikoline Ristović i kratkih haljinica koje jedva pokriju guzu zapisana fotografijom

>>Publika pogađala: Pocahontas? Winnetou? Karleuša?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije