Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jednostavna verzija
Povratak na članak

Čvarke možete pripremiti kod kuće za manje od dva sata: Donosimo super recepturu

Osim čvaraka, od ovog jednog recepta dobit ćete i mast koju možete koristiti za prženje i pečenje.

Komentari 11

FA
fantom1
18:03 03.12.2021.

Recept vam ne štima,jer ako se čvarci ohlade,pa ih ponovno pržite, neće se dati dovoljno stisnuti. Čvarci su do kraja potopljeni u masti,a nju možete odlijevati u emajlirani posudu,a na kraju kad ih sve vruće potrpate u prešu,moći će se stisnuti kao čips. Stvar ukusa je da neko voli luk, mlijeko zbog boje,ali,o ukusima se ne raspravlja!

VL
ST
Stari
17:36 03.12.2021.

Isprobano . Sve je u redu ali sa domaćim (iz Hrvatske po mogućnosti )svježim špekom a ne onim uvoznim iz velikih pr. lanaca i onda čvarci smrde umjesto da miriše.

VL
DU
Deleted user
16:33 04.12.2021.

Od bijelog se dobiva mast. Za čvarke mora biti i mesa...

VL
JO
jono
20:50 06.12.2021.

Ja bijelu Slaninu izrežem na qudratni centimetar i kad se mast stopi odvojim od čvaraka ispresam oststak masti malo osolim stavim u staklenu posudu odprilike 20 litara i svaki put kad žena kruh peče dvije šake zamjesi s kruhom ii tako ispeče i mogu vam reći jako ukusan kruh i 3-4 dana svjež, za one koji će probati dobar apetit

VL
SL
slatix
22:31 03.12.2021.

To nije recept za čvarak. fali vam jedan sastojak. Pozdrav iz Slavonije.

VL
BR
Bronca
09:48 06.12.2021.

Prvi puta "čujem" da se izrezana slanina pere pod mlazom vode! Zašto bi se to radilo? Kada bi to netko ovdje u Slavoniji napravio proglasili bi ga ludim. Dakle, recept je zbog te i drugih sugestija smiješan i daleko je od normalnog postupka za topljenje masti i dobivanja čvaraka.

VL
TA
Tajg
20:32 03.12.2021.

Šta ti smeta meso iz trgovine? Netreba ići u ljekarnu,svakako imaš antibiijotike u mesu. Leševi nisu žilavi,zato što životinje nemogu se kretati, posebno ne vani,meso je blijeđe. Red bull zaboravi ,dobijaš hormonski toliko štresa,jer te neodrasle životinje oduševljene su vlastim klanjem, a da o društvenom i socijalnom aspektu ne govorim. Telad ,prasci od rođenja odvojeni od majki,jer tako kaže pouzdana znanost. Nema smrdljivoga mlijeka,jer eksperti kažu svježi zrak,sunce,livada,ispaša nije potrebna kao i ne,okus sa mirisom rascvijatanoga polja. Zato kupi jeftino,jedi džabe,nogometno polje stvara se svakoga sata od nepotrebnih brazilskih šuma,igra soje počinje iz početaka, a čovječanstvo bleji i bleji i razmišlja o moralnim vrijednostima.

VL
ST
stefj
19:06 03.12.2021.

Prvo morate obavezno uzeti domaće meso, nikako ono kupovno iz stranih centara, to je osnova, a ostalo su detalji... Meni je još bolji čips od kože, e to je tek delicija. A i zdravo je; bez glutena, bez zasićenih masti, organic, GMO free itd...

VL
LU
lucio2
10:28 04.12.2021.

Smrdljivi čvarci. Pa tko to pobogu jede?

VL
MA
Mairijan
20:25 06.12.2021.

Ovaj rwcep ka da su napisali ona dvojica iz crtica A JE TO,ovaj koji je to napisao nikad nije topio mast,nema pojma

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.