Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavak megahita

Cure iz Seksa i grada opet kroje modne trendove diljem svijeta

seks i grad
Foto: AFP
1/4
25.05.2010.
u 17:12

Drugi filmski nastavak temeljen na likovima kultne serije domaće obožavateljice očekuju s nestrpljenjem, a više od radnje mnoge zanima i - odjeća glavnih protagonistica.

U newyorškom Radio City Music Hallu održana je pretpremijera jednog od najiščekivanijih filmova sezone – Seksa i grada 2. Kultna serija (i kasnije filmovi) nastala prema knjizi Candace Bushnell brzo je zaludjela žene diljem svijeta, a štovateljica lika i djela Carrie Bradshaw i društva i u Hrvatskoj je impresivan broj. Prvi je film porušio sve rekorde gledanosti, a u domaćim je kinima bio rame uz rame uz drugi dio Sumrak sage – Mladi mjesec. No, ono što znatiželjnike zanima više od samog filma jest odjeća koju su zvijezde nosile na premijeri te trendovi koje će lansirati kroz film.

Na “najmodnijem” crvenom tepihu sezone stoga ne iznenađuje da je najčešće pitanje bilo “što nosite?”. Znamo li da je stilistica filma Patricia Field na izgled glavne četvorke potrošila više od deset milijuna dolara, to je i očekivano. Glavna zvijezda premijere bila je, dakako, Sarah Jessica Parker koja je blistala u neonski žutoj asimetričnoj haljini kuće Valentino. Kim Catrrall, poznatija kao Samantha, proglašena je najbolje odjevenom na tom sajmu “taštine i mode”.

Za premijeru je odjenula toaletu Naeema Khana. Kristin Davis, koja utjelovljuje Charlotte, na crvenom se tepihu pojavila u ružičastoj haljini koju za kuću Decades potpisuje Jead Desses. Na sigurno je igrala četvrta članica ovoga megapopularnog babinjaka Cynthia Nixon, koja je oduševila decentnom crnom haljinom Caroline Herrere. Uz četiri zvijezde, drugima je bilo teško doći do izražaja, iako nije nedostajalo ni glamura ni slavnih imena. Liza Minelli, Jerry Seinfeld, Alessandra Ambrosio, samo su neki od onih koji su prošetali crvenim tepihom. Chris Noth (Faca) i John Corbett (Aidan), muške zvijezde filma, nisu se zamarali odjevnim kombinacijama, elegancija je bila njihova deviza.

 – Slikajte cure, one izgledaju daleko bolje – šalio se Corbett.

Za sve one koji ne mogu dočekati da film počne igrati u našim kinima (3. lipnja) otkrivamo nekoliko detalja. Brak Carrie i Face na kušnji je, a ona nalijeće na staru ljubav – Aidana. Charlotte se bori s djecom, Samantha ostaje bez posla i vraća se Smithu, a Miranda sa Steveom pokreće obiteljski restoran.

Ključne riječi

Komentara 2

DO
doktorica
18:25 25.05.2010.

Uzalud joj skupa odjeća......

OB
-obrisani-
19:19 25.05.2010.

pak ako vec imaju seks masinu bilo bi glupo ne voziti njome, to bi bilo isto kak u hrvatskoj, kupe ferari i onda ga drze u garazi za pokazivanje, hehehehehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije