Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mišićavi momci mekog srca

Cro Cop: Napušteni psi slome mi srce, najradije bih sve udomio

dumovec
Foto: Dumovec
1/3
25.02.2014.
u 14:12

Cro Cop i kolege uključili su se u kampanju protiv zlostavljanja životinja pod nazivom "Biraj svoje bitke" koju je osmislilo sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba Dumovec u suradnji s Prijateljima životinja

Da mišićavi dečki imaju meko srce, pokazali su kick boksači na čelu s Mirkom Filipovićem uključivši se u kampanju protiv zlostavljanja životinja pod nazivom "Biraj svoje bitke" koju je osmislilo sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba Dumovec u suradnji s Prijateljima životinja.

Cro Cop i kolege Mladen Brestovac, Igor Jurković i Mladen Kujundžić pozirali su sa psima koji su spašeni od zlostavljanja i smješteni u azilu Dumovec, čekajući udomljavanje, a njihova lica naći će se na jumbo plakatima koji će početkom ožujka biti postavljeni diljem Hrvatske.

– Ne kaže se uzalud da su psi najbolji čovjekovi prijatelji. Oni čovjeka neće nikada razočarati, ne znaju se pretvarati, kad gazda dođe kući, raduju mu se. Napušteni psi slome mi srce, najradije bih sve udomio – kaže Mirko Filipović.

Sklonište za životinje u Dumovcu i udruga Prijatelji životinja posvetili su svoj rad zaštiti životinja te edukaciji o tome kako pomoći životinjama koje svakodnevno trpe razne vrste zlostavljanja – od napuštanja i zanemarivanja do nanošenja ozljeda, ranjavanja i usmrćivanja. Sklonište za životinje Grada Zagreba primilo je 2013. godine više od 600 pasa, a svi su završili u skloništu zbog loših uvjeta života.

>>Dinamovi igrači i psi iz Dumovca veliki su prijatelji

Foto: Dumovec

Komentara 3

Avatar prckoostajeprcko
prckoostajeprcko
15:43 25.02.2014.

pa Filipoviću ako ti lome srce imaš novaca otvori utočište i zbrinjavaj ionako imaš zagarantiranu saborsku mirovinu tako da ti investicija neće ugroziti egzistenciju kad ti je SDP-e osigurao mirnu starost !!!!

FL
Flomastercrveneboje
21:16 26.02.2014.

Ljudine u punom smislu te rijeci! Svaka cast momci! :)

EV
evropljanin
19:20 04.03.2014.

divni decki .puno srece u vasem zivotu i tih jadnih kreatura. imate veliko srce.sretno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije