Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što kaže o vama?

Crno, bijelo, čipkasto... Evo što izbor donjeg rublja govori o ženi koja ga nosi

Shutterstock
25.10.2022.
u 07:00

Dok je crno privlačno i mistično, bijelo čipkasto donje rublje implicira nevinost, čistoću i djevičanstvo...

Donje rublje je poput ženskog tajnog oružja s kojim se nitko ne hvali kao sa skupocjenim satom ili novom torbicom, ali koje itekako utječe na to kako će se žena osjećati, piše portal Wow. A njegov odabir mnogo govori o osobnosti:

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak

1/15

Crveno 

Kaže se da crveno donje rublje nose seksualno samouvjerene žene koje su svjesne vlastite privlačnosti. Crvena boja simbolizira moć, samopouzdanje, strast i energiju, a podjednako implicira i toplinu i opasnost, što crvenom rublju još daje na seksepilu.

Crno 

Crno donje rublje je mnogim ženama omiljeno jer je seksualno privlačno i misteriozno. Predstavlja samopouzdanje, zrelost i klasiku. 

Bijelo čipkasto

Bijelo čipkasto donje rublje implicira nevinost, čistoću i djevičanstvo. Muškarci vole bijelo donje rublje na ženama jer je senzualno i seksi, no ne nametljivo. Također, ono sugerira ženstvenost.

Halteri

Bude senzualni vintage glamur i sugeriraju snažnu ženstvenost, te mogu učiniti da žena izgleda kao prava zavodnica.

Steznici

Kad se žena ugura u nešto što joj stisne obline, često joj je toliko neudobno da se to na njoj vidi, dok isto tako malo tko zaista pomisli da je baš smršavjela; i zato ih je najbolje izbjegavati!

Što se događa s tijelom kad prestanemo pušiti? 'Dobrobiti osjećamo već 20 minuta nakon gašenja cigarete'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije