Čokolada s vodom umjesto masti
Čokolada koju su uspjeli napraviti britanski znanstvenici sastoji se od gotovo dvije trećine vode, a mogla bi biti predvodnica nove generacije posne hrane.
Komentari 3
trik s vodom nije ništa novo! hrenovke se prave tako da se mljeveno meso miješa s mljevenim ledom, količina koju proizvođač odredi! sol je druga priča, svi je proizvođači namjerno koriste u pretjeranim količinama jer podiže okus i dobro konzerviraa hranu! ja bih tu hranu s vodom ipak ostavio znanstvenicima jer meni za noramalno funkcioniranje organizma treba određena količina masti, šećera i ugljikohidrata, svakodnevno i u dovoljnim količinama, fizička aktivnost spali kalorije!
Zdrave hrane nema u GB.Niti u EU.Kod nas je još ima,tamo gdje manijakalan interes novca još nije pustio svoje kužne korijene.Mjehuriće volim jedino v gemištu.Ostalo zovem prijevarom.Snaga i kondicija..
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Ne može biti ukusno s vodom umjesto masti. Ali doktor Cox je svoj rad lijepo nahvalio, još ljepše nego Škegro svoj.