Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Svaka žena se s njom može poistovjetiti, a svaki muškarac ju može poželjeti

coffee shop She
Foto: PR FOTO
1/10
PR
Autor
PR članak
14.03.2015.
u 08:45

She (“Ona”) je prvi coffee shop u Hrvatskoj inspiriran ženama. Zavodljivo uređen crveno-bijeli prostor i bogata ponuda kvalitetnih kava “za van” uljepšati će dan svakome tko tamo svrati...

Osim što je poseban zbog svog koncepta, She je prvi specijalizirani coffee shop za “kavu za van” u Zagrebu. U šetnji prema parku ili školi ili dok žurite na posao, ovdje osim kave možete dobiti i topli croissant, kolač ili sendvič.

Kristina Marković i Mirela Erbežnik svoj su coffee shop u centru Zagreba, u Gundulićevoj 5, nazvale She jer su putem kave željele predstaviti raskoš ženskog karaktera. “Tako su razne kave uz sebe dobile različite tipove žena, žena koje predstavljaju svaku od nas u punom smislu riječi”, kaže Mirela Erbežnik. Kristina Marković objašnjava: “Sa espressom tako povezujemo oznaku Strong, sa macchiatom Shy, a sa cappucinom Smart. Sensitive pije bijelu kavu, dok Sexy naručuje Caffe Latte.

Sophisticated žena ponijeti će sa sobom Flavoured Latte, Sweet će se odlučiti za kakao, a Simply Irresistible neće odoljeti izvrsnoj vrućoj čokoladi! Isto tako je zamišljeno da svaki muškarac ima svoj tip djevojke – žene koji preferira i da na osnovu toga izabere kavu koju bi htio. Naš coffee shop slavi ljubav, tu kemiju između muškarca i žene koja postoji od kad je svijeta i ovog planeta”. Obadvije naglašavaju, i Mirela I Kristina, koliko im je dugo trebalo da odaberu pravu kavu za njihov coffe shop, koja bi svojim okusom i mirisom mogla dočarati tu ljubavnu kemiju. Izbor je pao na Vivascaffe, koja je ispunila baš sva njihova očekivanja.

Upravo ta ljubavna kemija i svaka žena koja uživa u tome da bude voljena - inspirirala je Kristinu i Mirelu ne samo na raznovrsnu ponudu ukusnih toplih napitaka, slastica i sendviča, već i na uređenje prostora coffee shopa She- a željele su stvoriti ambijent koji je ženstveno privlačan, različit od drugih i koji zrači pozitivnom energijom. U tome su i uspjele, jer prostor diše u senzualnom ritmu djevojaka, žena… kraljica. “Dizajn studio Volim Plavo osmislio je kompletan vizualni identitet i svojim idejama, kreativnošću i znanjem sve naše želje i snove pretvorio u stvarnost”, ističe Kristina i dodaje kako su dugo stvarale cijelu priču dok nisu postigle ono što su zamislile.“ Tražile smo i dobile povratne reakcije žena kako bi se sa svakom kavom mogle poistovjetiti i muškaraca kako bi svaku od njih (i kava i žena!) oni poželjeli.”

Zanimljiva ideja i vrlo pristupačne cijene izazivaju samo pozitivne reakcije posjetitelja, ali Mirela i Kristina su pripremile i iznenađenje. Fotografija svakog kupca sa jednom od njihovih kava za ponijeti sudjelovati će u nagradnoj igri i time dobiti mogućnost za osvajanje jedne od primamljivih nagrada! Fotografije će biti objavljene na Facebook stranici coffe shopa She, a tri osobe na fotografijama sa najviše lajkova u razdoblju od 14. – 31. ožujka 2015. dobiti će po 30, 20 i 10 besplatnih kava! Detaljnije upute ćete dobiti u Gundulićevoj 5 u coffee shopu She.
Dakle, žurite li na posao, vraćate se kući ili idete na špicu… prođite Gundulićevom, svratite u She po kavu i snimite selfie. Nagrada može biti Slatka, Jednostavno Neodoljiva… ili Seksi!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?