Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Cocomo - 30 godina sjajnog novaljskog klasika

Cocomo
16.08.2022.
u 10:10

Josip Šonje je mogao podleći pritisku i od ovoga mjesta stvoriti cajkašku bazu. Umjesto toga, pojačao je urbanu priču i ove godine otvorio kvalitetan restoran

Doći u Novalju, a ne popiti barem jedan koktel u Cocomu, to jednostavno ne ide. Ne zato jer je Cocomo jedini novaljski bar, ne niti zato jer nigdje drugdje ne valja – Novalja je toliko nabubrila da se dobri barovi otvaraju svake godine. Ovdje je riječ o tradiciji, o visokom novou, o mjestu koje već 30 godina diktira tempo novaljskog noćnog života.

Cocomo je na istom mjestu od 1992. godine, dakle od vremena kad je na Zrću od klubova postojao samo Calypso. Mijenjao se kroz godine, bio bez krova, otvoreni bar s galerijama, potom postao „pravi“ klub, svakih par godina sve ljepši, ušminkaniji, finiji.

- Navala cajki nas je samo motivirala da ostanemo svoji. Nema teorije da plivamo u tim vodama, ma koliko one možda bile lukrativne. Ovo je mjesto svih ostalih žanrova pa je bilo urbanog hiphopa, RnBa, reggaetona, housea i EDM-a – govori Josip Šonje, desetljećima u Novalji prepoznat kao uporan vlasnik s jasnom vizijom razvitka kluba. Doduše, Jole je bio posebni gost na klupskom rođendanu, ali kaže Šonje, to je bilo za dušu, za naše ljude, ne misli mijenjati glazbeni koncept kluba.

Prominentni Tadej Gujt iz Vrhnike mu vodi društvene mreže i cjelokupni p.r., konobarska ekipa je uigrana, brza i efikasna, isto tako funkcionira i restoran (terasa na katu spada u atraktivnije u regiji, a takav je i roštilj u Cocomu) koji je otvoren upravo ove, slavljeničke 2022. godine.
Na 30. rođendan ovog nepobjedivog mjesta za zabavu s pogledom na novaljski akvatorij.

Ima Šonje i nekih ekskluzivnih ideja, prišapnuo nam je kako razmišlja i o kabaretskom progamu, ali za takve ozbiljne promjene Novalja još, tvrdi, nije spremna. Kad se promijeni struktura gostiju, kabaret će biti upravo ovdje, u Cocomu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije