Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za suzbijanje suvišne vlage

Čitajte Večernji i osvojite Air Max® s naprednom Tab⁺ tehnologijom za dom bez vlage

Air Max
Foto: PR FOTO
1/3
10.12.2015.
u 10:22

Zaigrajte veliku Večernjakovu božićnu nagradnu igru i uživajte u domu bez vlage

Vlaga je dio naše svakodnevice, okruženi smo njome uvijek i svugdje. Tijekom hladnih i zimskih dana vraća se u mnoge domove te nosi niz problema: privlači štetočine, oštećuje drvo, uzrokuje plijesan, neugodne i ustajale mirise te jača simptome bolesti kao što su astma i artritis. Svatko tko se barem jednom u životu pokušao riješiti vlage u kući ili stanu zna da je to mukotrpan posao.

Ipak, postoji novitet na tržištu koji će efikasno riješiti ovaj problem! Air Max® je najprodavaniji proizvod za suzbijanje suvišne vlage u prostorijama. Osim što uklanja vlagu, utječe na njezinu optimizaciju u domu na razinu 50 do 60 posto, te suzbija neugodne mirise. Kvaliteta novog izdanja s naprednom Tab⁺ tehnologijom ovog uređaja odlikuje se novim, poboljšanim izdanjem koji garantira bržu apsorpciju i suzbijanje kondenzacije, vlage i ustajalih mirisa. Zahvaljujući modernom dizajnu može se smjestiti na vidljiva mjesta u dnevnom boravku, spavaćoj sobi, kuhinji, kupaonici, bez potrebe za skrivanjem iza fotelja, trosjeda, ormarića.

Osvojite naprednu tehnologiju za dom bez vlage!

Kako se ne biste mučili s vlagom tijekom božićnih praznika, u sklopu Večernjakove božićne nagradne igre uz malo sreće osvojite 3x Air Max® sakupljač suvišne vlage. Prijava na nagradnu igru je vrlo jednostavna, kliknite na link i popunite podatke kako bi prijava bila potpuna. Prijaviti se možete sve do nedjelje 20.12.2015.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije