Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U veliki svijet

Cipelice Ane Marije Ricov na velikom sajmu u Düsseldorfu

bambi cipele
nnn
28.03.2011.
u 11:30

Bambi je s dvije odjevne kolekcije koje su potpisali hrvatski kreatori – dizajnerski dvojac Shirty bag i Juraj Zigman – prvi dizajnerski dječji brand koji nudi četiri stila dizajnerskog proizvoda cjenovno dostupnog većini kupaca

Najveselije cipelice na svijetu – upravo tako izgledala je najnovija kolekcija dječjih cipela što ga je za Bambi kreirala Ana Maria Ricov u sklopu velikog projekta Fashion.hr Industrija, koju smo nedavno vidjeli na reviji u sklopu velike modne manifestacije Fashion.hr-a. Te cipelice, koje krase i Bambijeva kvaliteta te anatomski oblik koji se brine o zdravlju dječjeg stopala, sada su našle i svoj put u svijet. Bambi ih je upravo predstavio na vodećem internacionalnom sajmu obuće International Event for Shoes & Accessories GDS u Düsseldorfu te je njima privukao pažnju brojnih posjetitelja i još brojnijih poslovnih partnera među 149 drugih izlagača obuće. U Düsseldorfu je predstavljena i kolekcija cipela Bambi by Sabina Sokač, a kako se Bambi može pohvaliti i s dvije odjevne kolekcije koje su potpisali hrvatski kreatori – dizajnerski dvojac Shirty bag i Juraj Zigman – prvi je dizajnerski dječji brand koji nudi čak četiri različita stila kvalitetnog dizajnerskog proizvoda koji je cjenovno dostupan velikoj većini kupaca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije