Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODEL SA STAVOM

Cindy Crawford radije bi se upucala nego vratila na modne piste

Cindy Crawford
Pixsell
17.10.2009.
u 15:17

- O moj Bože! Upucajte me, ali ne hvala!, odlučna je bila Cindy kada su je novinari pitali razmišlja li o povratku u modne vode dodavši kako se voli uređivati te ponekad snimiti neku reklamnu kampanju ili odnositi reviju u dobtorvorne svrhe, no to je to.

Supermode Cindy Crawford koja se proslavila početkom 90-tih nema apsolutno nikakvu želju vratiti se na modne piste, osim ako se ne radi o nekoj humanitarnoj akciji.

-  O moj Bože! Upucajte me, ali ne hvala!, odlučna je bila Cindy kada su je novinari pitali razmišlja li o povratku u modne vode dodavši kako se voli uređivati te ponekad snimiti neku reklamnu kampanju ili odnositi reviju u dobtorvorne svrhe, no to je to.

- Dosta radim u Americi otkako imam svoju kozmetičku liniju i moram priznati kako mi se to uistinu sviđa. Uživam odlaziti na sastanke i sudjelovati u cijelom tom procesu, koristeći mozak pri tome, objasnila je slavna manekenka.

Majka dvoje djece imala je i jednostavno objašnjenje za svoj besprijekorni izgled.

- Ne radim ništa posebno. Ali ne pijem, ne pušim i redovito vježbam. Nikada nije dovoljno raditi jednu stvar koja će vas održati u formi i očuvati mladolik izgled. Uvijek morate kombinirati više stvari kako bi to uspjeli.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije