Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sitne pogreške
Povratak na članak

Cijelo vrijeme pogrešno kuhamo bolonjez? Poznati chef otkrio kako je ispravno

Jedan sastojak dodajte, jedan izbacite.

Komentari 20

FE
ferreyra
14:25 04.08.2020.

Sugo alla bolognese je tako teško napisati i izgovoriti ignoranti

VL
UR
ured11
14:15 04.08.2020.

nije cijelo vrijeme nego sve vrijeme

VL
BE
belototo
11:17 04.08.2020.

Kakve veze ima video obitelji koja se bavi stočarstvom, usred članka i bolonjezu?

VL
Avatar Ledeni
Ledeni
15:31 04.08.2020.

Nema on pojma. "Nikad ne kuhaj kozlića u mlijeku njegove majke", to i u Biliji piše.

VL
SU
Superhero
14:58 04.08.2020.

kao prvo nitko to u Italiji ne zove 'alla bolognese' nego se zove 'pasta al ragu'.. kao drugo, na slici se vidi da ne valja.. kao trece, talijani i pogotovo oni iz Emilie Romagne iz koje je podrijetlom i receptt upotrebe tagliatelle malo sire a ne spagetti

VL
EE
eem
14:35 04.08.2020.

I nemojte zaboraviti da taj celer nije korijen nego široka stabljika - list, potpuno drukčija vrsta celera. Na ukupnu količinu luka dodaje se toliko mrkve i celera. Meso što masnije, u komadima, panceta. Neki dodaju i kobasice. To je težačko, teško, pravo "muško" jelo. I nema veze s našim. Naš tzv bolonjez je ustvari haše (faširano na paradajzu)..

VL
LE
Leonorfi
14:08 04.08.2020.

A kako da napravim špagete bolonjez bez špageta?

VL
VE
veljača
15:36 04.08.2020.

U hrvatskom jeziku postoje: " sav sva, sve". "Svo" postoji samo kod onih koji ne poznaju dobro hrvatski jezik.

VL
VE
veljača
13:06 04.08.2020.

Meso i mlijeko nisu dobra kombinacija.

VL
NE
neboiznadzagreba2
15:38 04.08.2020.

Uglavnom, sve pogrešno radimo svo vrijeme, kako smo još uvijek živi, nemam pojma...

VL
IV
IvicaKerempuh
09:10 05.08.2020.

Tagliatelle Bolognese?? Nisam nikad čul za tako nešto.

VL
Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
17:26 04.08.2020.

Po toj šemi i punjene paprike možemo napraviti tako da punimo tikvice.

VL
DU
Deleted user
11:38 04.08.2020.

I na kraju se popišate u Bolognez jer će to dodatno poboljšati aromu, a ako nije dovoljno onda se još i poserite.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.