Cijeli slijed bio je savršen: od carpaccia, preko kapelunga i lignji u tempuri, do semifredda
Gallo je i ove godine dobio Michelinovu preporuku, pa sam na ručak poveo prijatelja iz Rima – rekao sam mu: ‘Ako je bilo dobro Nicku Caveu, svidjet će se i tebi’
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Ne sumnjam da je dobar ali ne kopcam sto kod nas su ljudi tako opsjednuti talijanskom hranom / kao da smo u SAD a ne u Hrvatskoj koja ipak ima svoju gastronomiju?