Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo
Povratak na članak

Chef otkriva: Nikada se nemojte koristiti maslinovim uljem za pečene krumpire, evo zašto

Otkrio je i koje je začine najbolje upotrijebiti

Komentari 3

NE
nešperlin
12:51 09.11.2020.

Prokuham od 5do 10 min,ovisi oveličini kriški,izmješam deci ulja od suncokreta sa soli i travama,paprom i polijem po krumpiru,dobro promješam i u pećnicu na pola sata,pred kraj promješam i posipam sa češnjakom par minuta još pečem

VL
LE
lector2corrector
12:33 09.11.2020.

Očito da master nikad nije ni čuo, a kamoli probao ispeći krumpir s domaćim dimljenim špekom...

VL
DU
Deleted user
10:49 09.11.2020.

Obično koristim ulje od suncokreta ili od repice. Važno je da ulje prekrije krumpiriće, a ako želite krumpire smeđo žute boje u ulje možete dodati maslac. Sol je dovoljna kao začin, a meni odgovara i bez soli.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.