Chef otkriva: Nikada se nemojte koristiti maslinovim uljem za pečene krumpire, evo zašto
Otkrio je i koje je začine najbolje upotrijebiti
Komentari 3
LE
Očito da master nikad nije ni čuo, a kamoli probao ispeći krumpir s domaćim dimljenim špekom...
DU
Obično koristim ulje od suncokreta ili od repice. Važno je da ulje prekrije krumpiriće, a ako želite krumpire smeđo žute boje u ulje možete dodati maslac. Sol je dovoljna kao začin, a meni odgovara i bez soli.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Prokuham od 5do 10 min,ovisi oveličini kriški,izmješam deci ulja od suncokreta sa soli i travama,paprom i polijem po krumpiru,dobro promješam i u pećnicu na pola sata,pred kraj promješam i posipam sa češnjakom par minuta još pečem