Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Chef David Skoko 'zapalio' je današnji Chill&Grill festival!

Zagreb Chill&Grill powered by Coca-Cola
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/16
PR
Autor
PR članak
30.04.2017.
u 20:27

Jedinstveni festival Zagreb Chill&Grill powered by Coca-Cola nastavlja se u odličnoj atmosferi i sutra! Pridružite nam se još danas i za praznik rada 1. svibnja!

Na zagrebačkom Bundeku je vrlo živo. Prekrasno vrijeme idealno je za provesti dan na otvorenom koji je u nedjelju na festivalu Zagreb Chill&Grill powered by Coca-Cola počeo kulinarskim showom Daria Lide. 

Posjetitelji su se ponovo okušali u gastro natjecanjima, a nakon toga uslijedila je prava kulinarska poslastica. 

Najprije je kuhao Luka Nižetić koji nam je otkrio pokoju tajnu svojih specijaliteta:

Snage su potom odmjerila dva chefa Dario Lide i David Skoko, nakon čega je Skoko sam pripremao fantastična grill jela u svom cooking showu. 

Zajedno s učenicima Ugostiteljsko-turističkog učilišta slasna grill jela pripremali su poznati zagrebački ugostitelj i kuhar Zlatko Puntijar s gradonačelnikom grada Zagreba Milanom Bandićem

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL, Davor Puklavec/PIXSELL

Na zagrebačkom Bundeku danas su se okupili i najpoznatiji YouTuberi Joomboos kanala

Cijeli dan prošao je u ozračju dobre mjuze DJ-a Ozrena i Dana Kanceljaka. U 18 sati počeo je Tribute 2 King of Funk by NoA, a od 20.30 čeka vas odlična glazba Detoura. 

Ne propustite iskoristiti lijepo vrijeme za praznik rada, 1. svibnja i provjeriti što se to dobrog priprema na zagrebačkom Bundeku. 

Od 12:15 u ponedjeljak će vam kuhati proslavljeni hrvatski chef Branko Ognjenović, a od 13:45 Goran Kramarić i Ribafish pokazat će vam kako se kuha s pivom. 

Ne propustite ni dvoboj chefova Daria Lide i Tomislava Pavlovića koji će sigurno pripremiti posebnu poslasticu. 

Foto: PBZ

Potom slijedi Show Cooking Tomislava Pavlovića. 

U galeriji pogledajte atmosferu na Zagreb Chill&Grillu powered by Coca-Cola zadnja dva dana:

Zagreb Chill&Grill powered by Coca-Cola
1/16

Posjetitelji će se moći zabaviti sudjelovanjem u utrci bačvama, čišćenju roštilja i gastro natjecanjima. 

Od 17:45 ne propustite Show Cooking Ante Martića. Cijelo vrijeme trajanja festivala u ponudi su jela poznatih zagrebačkih restorana Batak Grilla, Mundoake, Bicka, Špire, Placa, Brko&Brko...

Za osvježenje su se pobrinuli najbolji hrvatski craft pivari, Coca-Cola i Jack Daniel's

Pripremili smo i kutak za najmlađe koje će zabavljati Japa mađioničar, likovne radionice i igraonice, a djeca će moći uživati i u magičnoj predstavi. Tijekom cijelog dana svoje nevjerojatne plesne pokrete pokazat će i plesna skupina Atomic Dance Factory, a ukoliko poželite možete i vježbati na otvorenom. 

Organizatori projekta su 24sata i Gastro.hr, a partneri PIK Vrbovec, Jack Daniel's, Dacia, Kotányi, Kisko, Permetal, President, TABASCO®, Konzum, Grad Zagreb i mnogi drugi...  

Pratite nas na facebookuGastro.hr i portalu Chill&Grill.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?