Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumica o majčinstvu

Charlize Theron: Moj sin Jackson je najcool beba na svijetu!

Charlize Theron
Vogue
06.04.2012.
u 00:01

Osim što se prvi put našla na naslovnici britanskog Voguea, južnoafrička glumica Charlize Theron otvorila je dušu o novoj uzbudljivoj životnoj ulozi - kako je postala majka

Prelijepa glumica Charlize Theron prvi put krasi naslovnicu britanskog Voguea, koju potpisuje Patrick Demarchelier, u otmjenom, elegantnom izdanju te neodoljivo podsjeća na profinjene dame iz zlatnoga doba Hollywooda. No njezino debitiranje u britanskom Vogueu zasjenio je Charlizein otvoreni intervju u kojem je progovorila o novoj, dosad najuzbudljivijoj, ulozi - onoj majke.

Oskarovka, koja je nedavno posvojila dijete, kaže da je njezin sinčić Jackson, \"najcool\" beba ikad.
- Uvijek sam bila iskrena kada sam govorila da želim dijete, a i uvijek sam znala da želim obitelj - rekla je i našalila se:
- Mislim da moja majka više nije mogla čekati.

Bivša manekenka otkrila je da je puno naučila od majke te da se nada da će u svom odnosu s Jacksonom biti poput svoje majke - poštena, stroga, puna ljubavi i potpore:
- Takva sam kakva jesam zbog svoje majke, obitelj mi je sve. Njezina najveća vještina bila je što me ohrabrivala da pronađem sebe i samostalnost.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije