Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je isplanirao

Četverogodišnji dječak potrošio 4 tisuće kuna na slatkiše, a evo kako je to objasnio roditeljima

Shutterstock
29.04.2020.
u 09:02

Dječak iz Velike Britanije uzeo je mamin mobitel dok je spavala i napravio dobro isplaniranu narudžbu hrane u strahu da mu ne ponestane omiljenih grickalica i slatkiša.

Dječak iz Velike Britanije isplanirao je kupiti grickalice i slatkiše putem interneta u vrijednosti od 451,27 futni (4000 kuna), prenosi news.co.au. Njegov otac, Gareth Davies podijelio je na Twitteru cijeli popis namirnica koje je njegov sin smatrao potrebnim. "Moj 4-godišnji sin zamalo je uzrokovao nestašicu hrane ovog jutra. Njegova mama je spavala pa je uzeo njezin mobitel i naručio namirnice u vrijednosti od 451 funti. Čak je rezervirao i dostavu."

Lanac trgovina Tesco odobrio je narudžbu prije nego je otac intervenirao.

Kako s djecom razgovarati o koronavirusu:

 

Njegov popis namirnica je sljedeći:
990 malih kobasica za grickanje
120 ljepljenih keksića
594 Bakewell pita
594 sladoleda na štapiću
184 naranče
11 paketa pinjola
24 listića slanine
24 kobasica
2 dezodoransa
2 paketa ledenih štapića
36 paketa mini Cheedar sira
8 polpeta od ribe
Paket jagoda
Puno banana

Kada su ga roditelji pitali zašto je to napravio, odgovorio je vrlo jednostavno: "Htio sam imati više hrane od drugih."

"Objasnili smo mu da nemamo toliko novaca za potrošiti na hranu, a on je rekao da ima on nešto i pružio mi 14 pennya (1,25 kuna) iz džepa", kaže njegov otac.

Objava je nasmijala mnoge, a dospjela je i do proizvođača mini kobasica, Peperamisa, koji su potom kontaktirali Garetha kako bi obavijestili da cijeloj obitelji žele poslati paket.

"Za malenog dječaka koji je pokušao naručiti čak 990 Peperamisa, imaš odličan ukus! Cijenimo to što si nam odan, ali moramo ostaviti i malo kobasica drugima, kako će inače ostatak Velike Britanije uživati u njima? Šaljemo ti veliki paket omiljene grickalice kako se ti i ostatak obitelji ne bi brinuli da će vam ponestati!", napisali su u poruci uz paket iz tvrtke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije