Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak u školske klupe

Centar Supernova Zagreb lansira vas u super novu školsku godinu!

Supernova
Foto: PR FOTO
1/3
02.09.2016.
u 08:15

Jeste spremni za novu školsku godinu?

Dođite u centar Supernova Zagreb u subotu, 3 rujna od 17 do 20 sati i doživite lansiranje u super novu školsku godinu!

Zabavan i bogat program koji Supernova Zabreb priprema za svoje posjetitelje prepun je iznenađenja, interakcije, smijeha i dobrih želja.

Od 17 do 20 sati sudjelujte u super školskim kreativnim radionicama uz vodstvo stručnog likovnog pedagoga te izradite najkreativnije rasporede sati za novu školku godinu, naljepnice za bilježnice te razne druge "cool" stvarčice koje će vam olakšati novu školsku godinu.

Na velikoj, čarobnoj školskoj torbi torbi moći ćete ispisati svoje želje za novu školsku godinu u čemu će vam pomoći uvijek vesela Savjetnica za super ocjene.

Od 17:00 do 18 sati obojite veselim bojama veliku abecedu i brojeve kako biste štokolsku godinu dočekali što spremniji!

Upoznajte raspjevanog maturanta koji će pjevati od sreće zbog početka nove školske godine od 17:00 - 17:30 sati te od 19:00 -19:30.

Kako prvi dani u školi znaji biti dosta teški, kako ih olakšati i učiniti veselima pokazat će nam poznati i omiljeni junaci u zabavnoj interaktivnoj predstavi "Male školske mudrosti" koja je na programu u 18 sati.

Uz mudre savjete naših dragih i svima poznatih junaka predstave svaki školski dan biti će puno lakši.

Posjetitelji će moći zaaplesati sa svojim omiljenim likovima na vesele pjesme, riješiti razne zadatke, a pritom naučiti male mudre savjete koji će pomoći svim novim đacima prvacima.

Nakon predstave pridružit će nam se i gosća iznenađenja a zajedno s njom i ostalim junacima iz predstave moći ćete se upoznati i fotografirati.

Za kraj druženja moći ćete se ukrasiti za početak školske godine u našem kutku za facepainting.

Pridružite nam se u centru Supernova Zagreb, na lanisranju do zvijezde razreda i školske godine, u subotu 3. rujna od 17:00 do 20:00 sati. Sva najbolja super iznenađenja za povratak u školske klupe čekaju vas u centru Supernova Zagreb!

www.supernova.hr

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije