Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kreni zdravo

Čaj od peršina za temeljito čišćenje organizma

Čaj
Foto: Thinkstock
31.03.2016.
u 10:44

Postoji vjerovanje, a i vidljivo je na vagi, da se od peršina može izgubiti kilogram do dva. Mnogi čajevi za mršavljenje sadrže peršin.

U staroj Grčkoj postojalo je vjerovanje kako je Prozerpina, božica podzemlja, stvorila peršin. Tada se, baš kao i danas, čaj od peršina spravljao za izbacivanje viška vode iz tijela, za čišćenje bubrega, i kod potrebe za detoksikacijom (npr. nakon masnih i vinom opijenih večera).

Postoji vjerovanje, a i vidljivo je na vagi, da se od peršina može izgubiti kilogram do dva. Mnogi čajevi za mršavljenje sadrže peršin.

Od peršina se tope kilogrami, ali samo zato što iz tijela izlazi puno vode.

Kako pripremiti čaj od peršina i koje su još njegove dobrobiti na naš organizam pročitajte na Kreni zdravo. 

>>Znate li zašto je peršin najpopularniji začin na svijetu?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije