Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još posla za Kate

Bye, bye Scarlett! Novo lice Manga je "veteranka" Kate Moss

mango (1)
Foto: Pixsell, Mango
1/3
23.04.2011.
u 17:46

Nakon nekoliko sezona završila je uspješna suradnja hollywoodske glumice i španjolske modne kuće, koju obožavaju i Hrvatice

Najnovija i ujedno posljednja kampanja španjolskog modnog brenda Mango sa Scarlett Johansson u glavnoj ulozi, ovih je dana predstavljena javnosti. Nakon nekoliko uspješnih sezona, Scarlett svoje mjesto prepušta modnoj "veteranki" Kate Moss, koja je nedavno viđena kako snima novi editorijal za Mango.

Fotografije sa snimanja kampanje Kate Moss za Mango pogledajte OVDJE.

Scarlett je, inače, i za ovu kampanju snimio poznati fotograf Mario Sorrenti i to u luksuznoj vili Goldstein Residence na Beverly Hillsu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije