Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uštedite vrijeme i novac

Brzo vam izraste gel ili trajni lak? Ovim jednostavnim trikom nokti će ponovno izgledati kao novi

Instagram
19.11.2020.
u 11:30

Sve što vam treba je običan lak za nokte koji sadrži šljokice.

Mnoge žene vole geliranje noktiju ili trajni lak iz više razloga - ne znaju si tako dobro same urediti nokte, nemaju vremena za stalno rašpanje i lakiranje, žele uvijek imati uredne nokte... Sve izgleda odlično prva dva tjedna, ali onda se počne nazirati prirodni nokat koji je izrastao. 

Ne brinite, ne morate odmah zakazati novi termin u salonu ili se mučiti sa skidanjem kod kuće. Jednim jednostavnim i jeftinim trikom koji je podijelila influencerica na društvenim mrežama možete prekriti izrast i nokti će izgledati kao novi.

Pogledajte video:

Olivia Smiley redovito na svom Instagram profilu, koji prati više od 170 tisuća ljudi, otkriva trikove za ljepotu, a ovoga puta objavila je video u kojem je pokazala kako urediti gel nokte koji su izrasli. 

Prvo treba lagano rašpom za nokte poravnati rubove koji su se malo 'potrošili' kako bi se vratio prvobitni oblik. Zatim uzmite lak za nokte koji ima šljokice i nanesite ga na izrast. Sloj šljokica neće samo prekriti prirodni nokat već će učvrstiti gel i spriječiti pucanje.

Koliko slojeva ćete staviti je vaš izbor, a najbolje je staviti dovoljno da se poravna s ostatkom gela. Birajte šljokice koje odgovaraju laku, a najbolje je koristiti one krupnije, savjetuje Olivia.

Lak vam se brzo ljušti s noktiju? Isprobajte ovaj genijalan trik:

1/5

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije