Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

BRITA - čista voda izvrsnog okusa po izvrsnoj cijeni

BRITA
Foto: BRITA
1/3
10.01.2024.
u 13:39

Jedan od ključnih uvjeta zdravlja svakog čovjeka je dobra hidracija tijela. No, često se dešava da ne konzumiramo onih obaveznih 8 čaša vode jer je neukusna, čudne boje i okusa ili je jednostavno zaboravimo popiti jer nam nije na dohvat ruke. Pored toga, sve više smo svjesni koliko je voda u našim kućanstvima zagađena mikro plastikom, bakterijama, pesticidima, herbicidima, kamencem, klorom, teškim metalima i ostalim nečistoćama. Stoga smo izuzetno zahvalni na razvoju tehnologije i tvrtkama koje nam omogućuju pristup prošićenoj vodi. Jedna od vodećih na tom području je njemačka tvrtka BRITA, koja već preko 50 godina unapređuje sustave filtracije vode. Velika prednost BRITA proizvoda je njihova jednostavnost pri korištenju. BRITA vrčevi s filterom omogućuju pročišćavanje vode iz slavine i pružaju nam čistu vodu na dohvat ruke u bilo kojem dijelu Vašeg doma, BRITA boce omogućuju fitriranu vodu na putu, u uredu, na treningu ili u prirodi, BRITA On Tap sustav montira se na slavinu i omogućuje konstatno pritjecanje filtrirane vode isto kao i sustav BRITA My Pure koji se montira ispod sudopera.

Foto: BRITA

Ušteda kroz održivost

Jedan od ključnih načina na koji BRITA proizvodi doprinose uštedi za kućanstvo je smanjenjem potrebe za kupovinom vode u plastičnim bocama. To nije samo financijski trošak, već i ekološki problem. Plastične boce često završe u oceanima i deponijima, uzrokujući ozbiljnu štetu za okoliš. Kada kupujemo flaširanu vodu, često ne razmišljamo o energiji koja se troši za proizvodnju, punjenje i transport plastičnih boca. BRITA proizvodi smanjuju taj energetski otisak Pa tako, pri konzumaciji 2 l BRITA vode dnevno, godišnje proizvedete do 134 kg manje CO2 i 16 kg manje plastičnog otpada.

Ušteda u kućnom budžetu

BRITA filteri omogućuju da vodu iz slavine pretvorite u visokokvalitetnu vodu za piće, i potpuno odustanete od kupovine vode u plastičnim bocama. Ovaj jednostavan korak svakako predstavlja znatan pozitivan utjecaj na okoliš i što je još bolje pruža nam dobar osjećaj jer smo učinili nešto dobro za sebe i za planetu Zemlju. Istovremeno štedite vrijeme potrošeno na kupovinu boca i vraćanju plastike u reciklažna dvorišta. Izračunali smo da pri korištenju BRITA vode možete uživati i u značajnoj financijskoj uštedi jer cijena 1 l BRITA vode iznosi samo 0,04 €.

Foto: BRITA

Ušteda kroz dugotrajnost kuhinjskih pomagala

BRITA proizvode krasi vrhunska kvaliteta, izrađeni su od najizdržljivijih materijala i dizajnirani kako bi trajali dugo. Dugotrajni proizvodi za kućanstvo znače manju potrebu za zamjenom, čime se smanjuje potrošnja resursa. Budući da je BRITA filtrirana voda očišćena od kamenca to predstavlja izuzetnu prednost za sve kućanske aparate koji koriste vodu. Pa će se tako kuhalo za vodu ili pegla, puno manje kvariti, neće dolaziti do začepljenosti kamencem i uštedjeti ćete na čestoj kupovini novih aparata kao i na njihovim skupim popravcima.

Utjecaj na zdravlje

Osnovne značajke BRITA filtrirane vode su, da je očišćena od kamenca, klora, teških metala, bakterija, herbicida, pesticida, neugodnih boja, okusa i mirisa, mikro plastike i ostalih nečistoća. Možete li zamisliti kakav pozitivan utjecaj tako pročišćena voda ima na vaše zdrvlje. Osim što osigurava zdravu hidraciju, tijekom filtracije u vodi ostaju svi korisni minerali kako što su magnezij i kalcij. BRITA misija je osigrati zdravu, čistu i pitku vodu izvrsnog okusa za svakoga uz istovremeno aktivno sudjelovanje u zaštiti planete i njenih resursa. Više o BRITI saznajte na www.brita.hr.

FB IG

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije