Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ma da?

Brinete su muškarcima poželjnije, kao i žene koje znaju kuhati...

kosa, djevojka, žena, (1)
Thinkstock
28.07.2013.
u 15:23

Većina žena s duhovitim muškarcem spavala bi čak i kada joj nije fizički privlačan, dok muškarci najradije odabiru dobre kuharice i - brinete

Novo istraživanje web stranice Lovehoney otkrilo je da 58 posto muškaraca smatra da su brinete bolje u krevetu, dok samo 16 posto muškaraca u spavaćoj sobi bira plavuše za koje kaže da su bolje ljubavnice. Crnokose imaju 12 posto poklonika, a crvenokose samo devet, piše Daily Mail.

I muški i ženski ispitanici odgovarali i na pitanja o privlačnosti. Većina žena izjavila je da joj izgled nije toliko bitan već da bi s muškarcem spavala ako je duhovit iako ne previše \"napet\".

Muškarcima je važno kako se partnerica snalazi u kuhinji (55 posto).

- Istraživanje je pokazalo da je za muškarce idealna žena brineta sa savršenim kulinarskim vještinama, no pripadnicama ljepšeg spola izgled nije ni najmanje važan. One samo žele partnera koji ih može nasmijati - istaknuo je suosnivač stranice Richard Longhurst.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije