Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
birajte frizera

Boja za kosu nije ispala kako ste se nadali? Nemojte ponavljati istu grešku

Suha kosa
Foto: Thinkstock
15.05.2014.
u 10:24

Ponekad smo za katastrofu na glavi same krive, a nekad nas zeznu frizeri

NEVOLJE S PRAMENOVIMA

Preparati za izradu pramenova sadrže hidrogen za izbjeljivanje kose. Ukoliko ste završili s narančastim tonovima umjesto medeno-plavim, vjerojatno niste pričekali da boja djeluje propisano vrijeme.

Vrijeme trebate početi računati od trenutka kada ste nanijeli boju na prvi pramen. Nije loša ideja da isprobate djelovanje boje na jednom užem pramenu kose, koji nije toliko uočljiv, prije nego što izvedete kompletan postupak. Ako niste zadovoljni rezultatima, uvijek možete obojiti svjetliji pramen ili, jednostavno, prepustiti to frizeru.

KATASTROFA S KOVRČAMA

Imate dugačku i prirodno kovrčavu kosu, ali vas je frizerka ošišala dok ste imali vlažnu kosu i sada ste barem 20 cm prekratki. Budući da nisu sve frizerke educirane za šišanje kovrčave kose, potražite onu koja u tome ima iskustva ili, još bolje, koja također ima kovrčavu kosu.

Ona sigurno zna da se ošišana kosa može podignuti nakon sušenja i do dvadeset centimetara. Možda je najbolje da vas frizerkaošiša dok vam je kosa suha, kada precizno možete odrediti dužinu. Također, tražite da vam u zadnjem dijelu ostavi duže stepenasto ošišane pramenove, dok uz lice treba imati nekoliko kraćih pramenova.

>>Par trikova da se zauvijek riješite ispucalih vrhova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije