Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sada živi u kombiju i putuje

Blogerica prodala kuću da napravi 'facelift'. 'Ni u jednom trenu nisam požalila!'

Instagram/@rvchickadee
31.07.2023.
u 13:30

Oko 48. sam primijetila da mi se koža lica 'objesila', a vidjelo se i da tome nije kraj i da gravitacija radi svoje", ispričala je. A kako fileri tu nisu mogli napraviti neku veću razliku, odlučila se za 'facelifting'.

Kada je primijetila da joj se lice 'objesilo', 50-godišnja blogerica Kelly Beasley odlučila ga je 'popeglati' facelifting operacijom, a iako je za zahvat platila mnogo više nego si je mogla priuštiti, ni u jednom trenu, kaže, nije požalila. Kozmetički joj zahvati, priča Amerikanka, ni prije ovog zadnjeg nisu bili strani, budući da je već u kasnim 20-ima počela redovito stavljati botoks, a posljednjih 15 godina koristi i dermalne filere. Osim toga, prije ove na licu sličnu je operaciju radila i na vratu, te je povećala usne i na lice prenosila masnoću sa bedara. Sve je to, kaže, obavila u Tijuanu, Meksiku, gdje je estetska kirurgija mnogo jeftinija nego u SAD-u ili u Europi, a zatezanje lica je platila 14.000 dolara ili 12.600 eura. Ipak, kako nije imala toliko novca, odlučila je, kaže, prodati kuću - pa sada živi i radi u kombiju i usput putuje. "Operacija je dobro prošla, a oporavak je trajao dva tjedna", ispričala je Beasley napominjući i kako je vrijedilo jer se sada osjeća i izgleda bolje nego u svojim 30-ima. "Volim lijepo izgledati i to mi je oduvijek bitno. Oko 48. sam primijetila da mi se koža lica 'objesila', a vidjelo se i da to nije kraj, da gravitacija radi svoje...", ispričala je. Budući da dermalni fileri tu nisu mogli napraviti neku veću razliku, odlučila se za 'facelifting'. A rezultati su, ističe, bolji od onog što je očekivala.

Inače, facelifting je estetska operacija zatezanja lica i najčešća je estetska operacija pomlađivanja, a cilj joj je vraćanje kontura lica u poziciju u kojoj su bile u mlađoj životnoj dobi. Kliniku u u Tijuani je Beasley, kaže, pronašla preko Facebook grupe. "Tražila sam gdje su cijene najmanje, a žene najzadovoljnije", rekla je.

Prvo je, napominje, online proučila iskustva drugih, a kada se uvjerila da su svi zadovoljni, rezervirala si je termin, stavila kuću na prodaju i već za par dana bila na letu za Meksiko. Nakon zahvata je šest noći provela u hotelu u Tijuani, nakon čega se vratila kući u SAD.

"Presretna sam i opet se zabavljam šminkajući se!", rekla je i dodala kako se nada da jednog dana estetske operacije više neće biti tabu i nečeg čega se žene srame. "Ako ih napravimo previše, tada smo tašte ili nesigurne, a ako ništa ne radite, kažu vam da ste se zapustili. To je iscrpljujuće je i zato radim ono što želim".

Znanstvenici otkrili: Evo koliko često trebate voditi ljubav da biste usporili starenje

Komentara 2

EJ
ejStef
20:01 31.07.2023.

Nije joj puno pomoglo...

DU
Deleted user
14:56 31.07.2023.

Prodati kuću i postati beskućnik za napraviti facelifting?!? Njoj treba poštelat mozak, a ne njušku. Ali opet Amerkanci su to tako da nije ni čudo, nisu poznati kao pretjerano pametni ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije