Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
party!

Blagdanska modna zabava na kvadrat

moda (1)
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/10
20.11.2010.
u 15:03

Baš nekako volimo ovo doba godine, blagdanska nam sezona već lagano kuca na vrata, a vrijeme nas je počastilo velikim brojem toplih dana u studenome. I sve je spremno za partyje koji će se početi redati. Otvorite sezonu u velikom stilu!

Studeni je mjesec koji nam najčešće prođe vrlo brzo, i to uglavnom u planiranju novogodišnjeg slavlja. Ove godine šokiralo nas je rano kićenje grada ukrasnim svjetiljkama (možda je problem u nevjerojatno toplom početku mjeseca), no i te kako znamo što nas očekuje za otprilike mjesec i pol. I dok razmišljamo o tome kako bi bilo dobro Novu godinu dočekati u kupaćem kostimu na nekom tropskom otoku, outfit će nam ove recesijske godine ipak biti nešto ozbiljniji.

Stoga smo poslali našeg stilista u najozbiljniji lov godine – onaj na idealan party outfit. Inspirirani nevjerojatnim kombinacijama djevojaka iz Gossip Girla (malo više Serene, malo manje Blair), i u našim se trgovinama uz mnogo truda može naći haljina za ludi provod. A kako nas od najluđe noći dijeli još nekoliko tjedana, imate dovoljno vremena (i vikenda) da pronađete ono u čemu ćete se najbolje osjećati.

Kod biranja odjeće za izlazak, a pritom mislimo na klub ili neko slično mjesto gdje ćete večer provesti plešući pa bi vaše slike i slike vaših nasmijanih prijateljica iduće jutro mogle osvanuti na Facebooku, treba biti pažljiv. Sigurna kombinacija, traperice i neka glamuroznija majica, više nije dovoljno dobra da impresionirate društvo, a, bogme, ni vas, a bespuća interneta i te kako pamte što ste i kada odjenuli. Ako je baš ovo sezona u kojoj ste odlučili modno odrasti, postati ženstveniji i manje igrati na sigurno, prva investicija neka vam bude u par fantastičnih cipela s visokom potpeticom. Poslije, kada se već ‘ufurate’ u hodanje s nosom u oblacima, doći će vrijeme za mahniti shopping – oduševljava nas što su trgovine prepune otkvačenih, šarenih i nevjerojatno lijepih cipelica koje sada (što zbog sezonskih popusta, što zbog velikog izbora) možete kupiti po vrlo pristupačnim cijenama. No, samo jedna molba – bez obzira na niske temperature, obujete li cipele u kojima se vide prsti, preskočite čarape! Takav modni potez gotovo nikad ne izgleda dobro, a jedino ružnije od neuređenih stopala jest kada vam iz cipele na prstima izviri šav najlonke. Prateći accessoire neka bude upadljiv (sjaj, šljokice i još malo sjaja), a slobodno se opustite i u odabiru odjeće. Izlasci su prilika da date sve od sebe pa uz najbolju odjeću, najbolju šminku i najbolje cipele obvezno ide i najbolje raspoloženje.

Uhvatite prijateljicu za ruku, još jednom se pogledajte u ogledalo (da, mogli biste dodati još koju šljokicu na kapke) i krenite u provod!

Ključne riječi

Komentara 1

CR
crazydiasy
21:31 20.11.2010.

zanima me da li netko zna iz kojeg je dućana srebrni kombinezon u današnjem broju V magazina, na stranici 7?? ovaj na desnoj curi. ili kak se može saznati gdje ga ima pošto ne vidim da su igdje naveli čiju odjeću nose cure?! hvalaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije