Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo još nismo vidjeli

Bizarna umjetnost: Napravio gitaru od kostura - svog ujaka!

Metal Sucks/YouTube
11.02.2021.
u 13:30

Htio mu je odati počast, pa je, umjesto kremiranja, od njegovog kostura izradio instrument.

Umjesto da je kupio novu gitaru u trgovini, glazbenik koji sam sebe naziva Prince Midnight, izradio ju je sam, ali na zaista bizaran način.

Prince Midnight je nakon smrti svog ujaka započeo projekt izrade gitare - od njegovih kostiju! Kako kaže, napravio je to kako bi mu odao počast jer je ujak Filip bio veliki zaljubljenik u heavy metal, prenosi UNILAD.

Foto: Metal Sucks/YouTube

Koristeći kostura kao bazu, Prince je uspio izraditi instrument dodavši žice, gumbe za glasnoću, dršku gitare i ostale potrebne alate. Za Metal Sucks je rekao da bi kremiranje ujaka bio jadan način opraštanja i sjećanja. "Pretvorio sam ga u gitaru, bio je to veliki izazov. Puno sam istraživao i nitko nikada nije napravio gitaru od pravog kostura."

Pogledajte video:

"Ujak Filip ovako će živjeti vječno u sjećanju svih nas. Ponosan sam na projekt. Gitara zvuči odlično i mogu je svirati bez problema", rekao je za kraj.

Je li ovo stvarno? U bizarnom realityju 15 muškaraca se natječe da jednoj ženi napravi dijete

1/4
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije