Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobičan trend zaludio mnoge

Bizaran TikTok trend: Šminkanje prije tuširanja postalo je hit!

Tik Tok
19.12.2023.
u 15:30

"Šminkanje prije tuširanja", prema riječima onih koji ga prakticiraju, novi je hit u kojem mlade djevojke eksperimentiraju s kozmetikom

Ljudi se obično šminkaju prije izlaska iz kuće, ali najnoviji TikTok kozmetički trend je sasvim drugačiji. Naime, snimke djevojaka koje se šminkaju prije odlaska pod tuš, postale su iznimno popularne. 

"Šminkanje prije tuširanja", prema riječima onih koji ga prakticiraju, novi je hit u kojem mlade djevojke eksperimentiraju s kozmetikom, a pruža priliku za testiranje novih proizvoda, uvježbavanje tehnika nanošenja i isprobavanje odvažnijih lookova koje zatim jednostavno isperete pod tušem, piše NY Post

@bailey.dee I luv being a woman 😻 #preshowermakeup #showermakeup #makeuproutine #doingmymakeup ♬ Little Life - Cordelia

@istealr0cks i know yall see that look in my eyes #makeup #oliviarodrigo #preshowermakeup #crazygal ♬ ballad of a homeschooled girl - Olivia Rodrigo

Hashtag #preshowermakeup ima 5,3 milijuna pregleda na TikToku. Jedna je tiktokerica objasnila da želi naučiti kako napraviti smokey eye, dok je druga priznala kako isprobava look s crvenim ružem koji se boji nositi po danu, a treća je djevojka objavila video koji sada ima 1,2 milijuna pregleda u kojem pokazuje svoje našminkano lice, napisavši: "Kad je rekao da dolazi ranije, ali ti si našminkana prije tuširanja."

Našlo se tu i zaista ludih izdanja, no činjenica jest da se djevojke ludo zabavljaju dok isprobavaju ovaj trend. "Tako je zabavno igrati se i eksperimentirati,” složila se jedna djevojka u nedavnom videu. Druga se našalila: "Onda se to pretvori u tvoj najbolji rad ikad i ne želiš oprati lice!"

Novi hit na TikToku: Ovaj bizaran recept s kiselim krastavcem isprobali su samo najhrabriji! 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije