Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

Bivši djelatnik McDonald'sa otkriva: Znate li zašto su naše slamke tako dugačke?

Shutterstock
21.12.2020.
u 11:30

Jeste li se ikada ovo pitali?

Od bivših i sadašnjih djelatnika najpopularnijeg restorana brze hrane, McDonald'sa, dolaze svakakve informacije putem društvenih mreža - kako se pripremaju nuggetsi, kako se čuva luk, peku peciva... Ovoga puta jedan muškarac otkrio je stvar o kojoj nikada nismo razmišljali - zašto su slamke u McDonald'su tako dugačke?

TikTok korisnik Michael Ryan u jednom od videa rekao je kako je radeći ondje naučio jako puno tajni i trikova kojima se ovaj restoran služi, a jedan od njih vezan je za slamke, prenosi The Sun.

U videu pogledajte kako možete pripremiti Big Mac umak kod kuće:

"Slamke su dugačke zato jer više mjehurića iz pića dolazi do vašeg jezika. To je razlog zašto su gazirana pića uvijek ukusnija u McDonald'su nego negdje drugdje."

Neki ljudi su tek nakon gledanja ovog videa shvatili koliko su slamke zapravo dugačke i da sva pića zaista imaju drugačiji okus u McDonald'su.

Znate li zašto je znak McDonald'sa baš žute boje?

1/4

Komentara 1

MO
montello
17:37 21.12.2020.

mcdonalds zaobilazim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije