Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Biste li se već danas htjeli probuditi bez bolova u zglobovima?

bol u zglobovima
Foto: Promo
1/10
PR
Autor
PR članak
27.01.2017.
u 08:15

To je moguće zahvaljujući jednom tretmanu-prekretnici!

Patite od bolova u kralježnici, imate degenerirane kukove, a možda ste preopteretili koljeno ili povrijedili rame? Od danas su Vaši problemi prošlost. Niste osuđeni na patnju niti primanje lijekova protiv boli. U borbi s bolovima u zglobovima pomoći će Vam novi, 100% prirodan tretman. U čemu je tajna svjetskog uspjeha?

Tisuće osoba koje su se još prije 4 tjedna zbog bolova u zglobovima odricale svakodnevnih aktivnosti, sada su se ih riješile na prirodan način! Novi je tretman svima koji su ga koristili omogućio vratiti se punoj pokretljivosti u rekordno kratkom vremenu. Bez obzira imate li 25 godina i uganuli ste gležanj ili ste upravo prekoračili 50 godina i muče Vas prvi reumatski bolovi. Zahvaljujući ovoj metodi već za 2 dana ćete se potpuno osloboditi bolova u zglobovima.

Foto: Promo

Istraživanja prekretnice

Prirodni tretman za obnavljanje zglobova smislio je tim istraživača koji su članovi Europskog instituta reumatologije. U centru za rehabilitaciju u švicarskom Bernu su na grupi od 65 osoba s različitim problemima sa zglobovima testirali inovativni tretman. Rezultati su bili iznenađujući! Svaka se od tih osoba vratila punoj pokretljivosti u manje od 30 dana! Štoviše, neke osobe koje su čekale komplicirane operativne zahvate kralježnice obnovile su svoje zglobove u takvom stupnju da je operacija prestala biti potrebna!

Kako ugasiti vatru u zglobovima?

„Zamislite si da ćete se već sutra probuditi bez bolova u zglobovima. San? Ne, ovo je zbilja.” - otkriva profesor Phillipp Herz, šef tima istraživača iz Berna - „Zahvaljujući našem tretmanu, zglobovi se obnavljaju već prvog dana. Na početku oboljeli prestaju osjećati nepodnošljivu bol u zglobovima, laktovima, koljenima, kukovima ili kralježnici. U sljedećoj se fazi oštećeni dijelovi zglobova popravljaju. Sve zahvaljujući činjenici da naša metoda prirodno povećava proizvodnju sinovijalne tekućine.” - objašnjava stručnjak.

Na čemu se temelji tretman koji je napravio senzaciju u svijetu medicine i dao je nadu tisućama ljudi koji su oboljeli od artritisa, osteoporoze ili povreda zglobova?

Odgovor izravno iz prirode

Novi se tretman švicarskih istraživača temelji na jednom, prirodnom sastojku koji se uspješno koristi već stoljećima. Tu su biljku koristili još u najdavnijim vremenima stanovnici peruanskih Anda. Radi se o biljci Maca, odnosno o njezinom korijenu koji je vrlo bogat aminokiselinama, nutritivnim sastojcima, masnim kiselinama te posebno visokom koncentracijom vitamina A i E.

Foto: Promo

U posljednjim istraživanjima istraživači su potvrdili svoje pretpostavke o tome da Maca, zahvaljujući svojim svojstvima te visokom sadržaju biljnih bjelančevina, nadopunjava nedostatke u hrskavičnom tkivu. To pak sprječava sve degeneracije, osteoporozu, artritis ili upale zglobova.

Moderni tretman za svakoga

Crpeći iz bogatstva prirode i iskustva istraživača znanstvenici iz Švicarske stvorili su jedan od najuspješnijih dostupnih tretmana koji obnavlja zglobove. Tretman u kojem se koristi korijen Maca u kratkom je vremenu stekao poštovanje stručnjaka u Europi i SAD-u. Njegova učinkovitost je potvrđena brojnim istraživanjima i preporučuje se u borbi s bolestima, opterećenjima i povredama zglobova. Trenutno je jako popularan među osobama koje su se brzo i bez boli riješile bolova i ukočenosti zglobova. Samo danas je dostupan za čitatelje u okviru posebne ponude!

KLIKNITE OVDJE kako biste dobili tretman s Macom i oslobodili se bolova u zglobovima >>>

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?