Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Bioenergetski tretmani djeluju na poboljšanje tena i otapaju celulit

Biserka Blašković
Foto: Shutterstock
1/2
09.09.2019.
u 10:00

Biserka Blašković koja se bavi iscjeljivanjem više od 30 godina opisuje svakodnevne probleme s kojima se susreće velik broj žena, a to su hormonalni poremećaji i problemi s kožom.

Katkad ljudski um ne može shvatiti koliko je svemir kreativan i koliko utječe na naše sudbine. Te sudbine nećemo doživjeti kao kaznu ako shvatimo da sve što nam se događa nije slučajno te ako osobe s kojima imamo sukobe doživimo kao bića od kojih moramo nešto naučiti. Sve događaje koji nas traumatiziraju ne bismo trebali doživljavati kao propast, već bismo kroz njih trebali steći iskustva i tako duhovno ojačati.

Potrebno je razmisliti o nekim promjenama u svom životu. Možda smo do sada imali negativno mišljenje o sebi, o svom životu ili o drugim osobama s kojima živimo. Sigurno bi trebalo raščistiti s nekim stavovima iz prošlosti, koji su pridonijeli našoj neravnoteži.

Često se radi na razvijanju fizičkog tijela, raznim teškim tjelovježbama, a da gotovo istodobno štetimo sebi ako pretjerujemo ili ne pazimo na hranu koju jedemo, jer ona ima golem utjecaj na sve razine našeg bića.

Mi smo ono što jedemo. Ukusni zalogaji hrane koje stavljamo u usta razvijaju svaku stanicu našeg tijela i osim što utječu na fizičko zdravlje djeluju i na način razmišljanja. Istraživanja su pokazala da određena hrana izravno utječe na rad mozga djelujući na kemijske neuro – odašiljače u mozgu koji su zaduženi za različite mentalne i fizičke funkcije - pamćenje, spavanje, koordinaciju pokreta, bol, potištenost, sposobnost učenja pa čak i na naše spoznavanje stvarnosti.

Svaka je hrana prožeta svojom vlastitom suptilnom vibracijom određene frekvencije, a ta vibracija djeluje na tijelo i um. U zadnje je vrijeme sve više mladeži koja uživa u obrocima "brze hrane", što pridonosi lošem tenu i probavnim smetnjama.

Jedan od čestih problema kod mladih žena, a koji osobito dolazi do izražaja ljeti, je celulit. Uzroci mogu biti hormonalni poremećaj, stres, nepravilna prehrana ili loša cirkulacija.

Promjene se događaju neočekivano i brzo

Lana (22 g ), studentica iz Zagreba, bila je bila iskompleksirana zbog svog bubuljičastog lica. Nikakvom šminkom nije mogla prikriti ranice koje su nastajale nakon istiskivanja bubuljica. To ju je izluđivalo i dovelo do depresije koja je ostavljala tragove na svim razinama njezina života. Ginekološki je utvrđeno da ima policistične jajnike, što je i bio razlog problematične kože. Nakon samo pet bioenergetskih tretmana, Lana se počela osjećati veselije, sigurnije, a bubuljice na licu su vidno nestajale. Mjesec dana poslije, dijagnosticirano je da nema cista na jajnicima. Povremeno dolazi na tretmane, ali samo zbog energetske ravnoteže.

Gospođa Daniela (47 g. ) imala je dugogodišnje hormonalne poremećaje koji su se očitovali u neredovitim menstrualnim ciklusima. Osim toga je imala probavne smetnje popraćene čestim glavoboljama. Sve bi to nekako prebrodila da se svakodnevno nije rastuživala gledajući svoje tijelo, a najviše bedra puna nakupina celulita. Zbog toga se osjećala iskompleksirano i nelagodno. Bila je ugodno iznenađena kada je krenula na bioenergetske tretmane i kad se njezino tijelo počelo „otapati". Probava se pokrenula, a glavobolje su svakim danom bile sve slabije. Imala je burne reakcije - pojačano mokrenje i znojenje. U tijelu se nakon tretmana događa kompletno pročišćavanja, tako da mnogi izgube i po nekoliko kilograma. Gospođa Daniela je nakon toga promijenila način prehrane, izbjegavajući slatko, slano i ugljikohidrate. Promijenila je stav o sebi i krenula na pilates.

O knjizi

Biserka Blašković objavila je svoju drugu knjigu pod nazivom "Savršeni put do iscjeljenja" u kojoj otkriva tajnu životne energije, koja je sveprisutna, a kojom smo i mi protkani.

U knjizi se bavi raznim temama, a nit vodilja koja se provlači je životna energija. Objašnjava što je to životna energija, kako je koristiti na najpozitivniji način, zašto gubimo energiju, kako je obnoviti, zašto dolazi do bolesti i poremećaja, te kako ukloniti nastale probleme. Obrađuje psihosomatski pristup raznim poremećajima i bolestima. Otkriva put kako uz izazove današnjeg stresnog načina života posvetiti vrijeme sebi i svojoj životnoj energiji. Opisuje poneko iskustvo iz svoje dugogodišnje prakse, rezultate i najčešće boljke s kojima se većina ljudi suočava te objašnjava kako pronaći najbolji način da se postigne mir i harmonija.

Knjiga se može nabaviti u Tisakmedija centrima i knjižarama Planetpija.

više informacija  možete dobiti u Alternativnom centru „Hareom“, Garićgradska 14, Zagreb,

01 30 94 404 i 098 414 749

www.hareom.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije