Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Zdravlje

Bio-Oil gel nova generacija tretmana u njezi suhe kože

Problem je što većina proizvoda koji se koriste za njegu kože sadrži veliku količinu vode, uglavnom oko 70 posto, a voda u dodiru s kožom isparava ne pružajući joj nikakve dodatne benefite.
16. studenoga 2020. u 11:19 867 prikaza
Bio-Oil® gel za suhu kožu

Bio-Oil®  je razvio posebnu formulu u kojoj je vodu zamijenio uljem i tako stvorio stopostotni aktivni proizvod. Sa samo 3% vode, ova moćna formula novog gela kombinira brojne sastojke za koje pouzdano znamo da će njegovati kožu i održavati ju vlažnom.

Bio-Oil®  gel za suhu kožu jedinstvene je teksture gel-ulja, Pur Cellin Oil tm  sadržan u formuli utječe na njezinu konzistenciju, čini ju laganom i nemasnom čime osigurava da koža lagano upije sve dodane djelatne tvari. Na koži stvara tanki zaštitni sloj i na taj način sprječava gubitak vlage te vraća suhu kožu u njeno optimalno hidratizirano stanje.

Bio-Oil® gel za suhu kožu sadrži sve komponente koje bi idealan preperat za suhu kožu trebao sadržavati, a to su okluzivne tvari koje imaju svojstvo formiranja zaštitnog filma na koži i sprječavanje gubitka vode, humektanse – tvari koje na sebe vežu vodu kao što su urea, hijaluronska kiselina, glicerin te emolijense – tvari koje umiruju i omekšavaju kožu.

Koristi se u manjim količinama te se lako nanosi i razmazuje.

U Hrvatskoj Bio-Oil® gel za suhu kožu dostupan je u ljekarnama, BIPA-i, Muller-u i na senzacionalno.hr po cijeni od 59,90 kuna (50ml); 89,90 kuna (100ml) i 144 kuna (200ml).

Bio-Oil® gel za suhu kožu | Autor :

Zabava u zagrebačkom hotelu
'revolucija zabave'
Šire se snimke partyja u zagrebačkom hotelu, organizatori tvrde da ne krše propisane mjere
Solana Nin
SINERGIJA PRIRODE
Jeste li već otkrili kraljicu među solima?