Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što kažete?

Bilo joj je dosta muškaraca koji sjede raširenih nogu, pa je osmislila ovu stolicu!

Instagram/lailapoppylaurel
18.07.2019.
u 14:17

Jedna je djevojka odlučila napraviti stolice posebno dizajnirane za muškarce kako više ne bi širili noge dok sjede

23-godišnja studentica 3D dizajna i obrta Laila Laurel dizajnirala je stolicu koja muškarce sprječava da rašire noge dok sjede, a za izum je dobila i nagradu, piše Mirror.

Njezina stolica sa strane ima dvije povišene drvene letvice koje ne dopuštaju širenje nogu muškarcima. Muškarci najčešće sjede na taj način, a postoji i engleski izraz koji opisuje ovaj način sjedenja "manspreading".

Foto: Instagram/lailapoppylaurel

"Ideja je došla od vlastitog iskustva. Muškarce često viđam da tako sjede i utječu na moj prostor, Nadam se da ću svojim stolcem ukazati na ispravan način sjedenja za muškarce i žene i inspirirati brojne rasprave", rekla je Laila.

Nagrada koja se dodjeljuje studentima za maštovite ideje i gotov proizvod ju je iznenadila, ali i razveselila. Kaže kako jedva čeka dizajnirati ove stolice, a u međuvremenu je napravila i verziju za žene koja ženama omogućava da rašire noge dok sjede.

Foto: Instagram/lailapoppylaurel

Iako je stolica prepoznata od strane struke kao odličan izum, ljudi na društvenim mrežama se baš ne slažu. Mnogi su je prozvali i rekli kako se radi o najglupljoj stvari koju su ikada vidjeli. 

Ključne riječi

Komentara 3

BO
Bojnik
14:38 18.07.2019.

Laila ima zestok problem u glavi....

ZO
zoranos
16:11 18.07.2019.

Koji je to mentalni sklop! Dakle napravi stolicu koja će prisiliti muškarce da skupe noge i time tiskaju svoje testise što je bolno i neugodno te napravi stolicu koja će ženama širiti noge za što zapravo uopče i nema potrebe. Ta žena zapravo ne shvaća zašto muškarci tako sjede. Kladim se da je članica neke femi udruge koja dobija lovu iz proračuna za ovakve besmislice i otvorenu mržnju prema suprotnom spolu!

ME
Menjik
10:27 19.07.2019.

sve će ovi "naprednjaci" izmisliti, samo da je protiv prirode. najdraže bi im bilo sve muškarce isfeminizirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije