Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uh...

Bili su zajedno dvije godine, a onda je on samo nestao: Na policiji su joj rekli da čovjek s tim imenom - ne postoji

shutterstock
30.04.2021.
u 11:30

"Govorio je da mu je jako loše i da planira u bolnicu, a onda mu je jedan dan magično postalo bolje - od tada ga više nikada nisam čula ni vidjela."

Kathryn Verb, korisnica TikToka, snimila je video u kojem je ispričala kako je izgledao najgori prekid u njezinom životu. Ona i partner bili su zajedno dvije godine u vezi na daljinu, pa su se nalazili uvijek u hotelu, negdje na pola puta. 

Kada je svijet zahvatila pandemija, rekao joj je da se ne mogu vidjeti neko vrijeme jer se zarazio koronavirusom. "Govorio je da mu je jako loše i da planira u bolnicu, a onda mu je jedan dan magično postalo bolje - od tada ga više nikada nisam čula ni vidjela", priča Kathryn.

Pogledajte video:

@kathrynverb

##stitch with @kekeyee the irony of being ghosted by someone faking their death is just *chef's kiss* ✨perfection✨ ##ghosted ##selfworth ##datingstories

♬ original sound - Kathryn

Kako prenosi The Sun, zvala je jednu po jednu bolnicu koja je u njegovoj blizini kako bi provjerila je li se dogodilo ono najgore, a kada su joj svi rekli da nemaju pacijenta s tim imenom i prezimenom, Kath je odlučila prijaviti nestanak policiji. Vrlo brzo, nakon malo istraživanja, policija joj je rekla da čovjek s tim imenom i prezimenom - ne postoji.

"Ne samo da je lažirao svoju smrt, nego je pune dvije godine lagao o svom identitetu."

Ljudi su je pitali zašto nije kontaktirala njegovu obitelj prije policije, a ona je objasnila da ih nije upoznala. "Vjerojatno je oženjen", napisala je jedna osoba.

Bizaran slučaj podijelio Austriju: Ako vam partner ima koronu, morate platiti kaznu od 300 eura:

1/2
Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
19:11 30.04.2021.

Nikad ništa ne vjerujem na tiktok

DU
Deleted user
12:44 30.04.2021.

proživio ghosting prije neg je bio službeno otkriven, prepoznat i imenovan... al ova, da nezna 2g ni (pravo) ime tom liku, prijatelje, obiteljske veze ahahahaha, sve mi to nekak sumnjivo i izmišljeno :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije