Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pizza u vodicama

Bila je velika, ukusna i zasitna

'Pizza
29.07.2012.
u 12:00

Generalno mi se cijene u restoranima, ono što sam vidio na cjenicima ispred njih, čine nešto nižima od južnijih gradova od Cavtata do, recimo, Trogira

U Vodicama sam jeo pizzu kod Šimuna. Kao i uvijek, jedem miješanu: četiri vrste sira, šunka, gljive, rajčica, vrhnje, kulen, ljute papričice i nekoliko maslina. Pizza je bila ukusna, velika i zasitna.

Generalno mi se cijene u restoranima, ono što sam vidio na cjenicima ispred njih, čine nešto nižima od južnijih gradova od Cavtata do, recimo, Trogira. Možda se radi o pet ili deset kuna, ali razlika je vidljiva!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije