Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promijenila je svoj život

Bila je u celibatu 12 godina: ‘Kad sam našla dečka, morala sam ponovno učiti seksati se!’

Instagram/@julietteherrera_
20.10.2023.
u 14:30

Rekla je da mnogi muškarci 'ne bi vjerovali' da ona ozbiljno misli da se neće seksati,

Juliette Herrera (35) zavjetovala se da će odustati od seksa nakon religioznog iskustva tijekom putovanja u Indiju. U to vrijeme bila je "hipi djevojka" za jogu i reiki, ali sve se promijenilo kada je na svojim putovanjima upoznala kršćanku. “Molila se za mene i imala sam stvarno lijepo iskustvo s Bogom. Tako je počelo moje putovanje s mojom vjerom, a pritom sam željela prestati s drogiranjem, seksom, alkoholom i potpuno transformirati svoj karakter iznutra.”

Herrera, koja se pojavila u prošlogodišnjoj sezoni The Bachelor, rekla je da su odlasci na spojeve, nakon što je postala ponovno rođena kršćanka koja se sada suzdržava od seksa, bilo teško. Rekla je da mnogi muškarci 'ne bi vjerovali' da ona ozbiljno misli da se neće seksati, piše The Sun.

"Kad bih dečkima rekla da neće biti seksa, ostavili bi me. Počela sam sama sebe pitati: 'O Bože, zašto me nitko ne čeka? Nisam li dovoljno dobra?'. Godine su prolazile, pet godina celibata, osam godina celibata, 10 godina celibata", rekla je. 

Kako je vrijeme odmicalo, njoj su se pronalazak dečka i vođenje ljubavi ponovno počeli naveliko motati po glavi. Dečka je pronašla, ali se zabrinula hoće li seks nakon 12 godina suzdržavanja biti bolan.

"Imala sam osjećaj kao da sam djevica. Konačno imam dečka i aktivna sam, ali trebalo se naviknuti na seks nakon toliko godina. I dalje se osjećam kao djevojka koja je tek počela to raditi. Morala sam tražiti lekcije od prijatelja i gledati sadržaje za odrasle kako bih bila mentalno spremna s nekim biti gola", ispričala je iskreno. Dodala je i da je gledala prijateljice koje su snimale kako se to radi, pokrete... pa je i ona tako vježbala na podu. 

Žena ostala trudna u 56. godini: 'Mislila sam da su doktori ludi i da je to nemoguće!'

 

Komentara 2

TR
Tripoli
15:46 20.10.2023.

Istražite rajši gdo ju je prvi put nafčil fukati?

PO
Poletarac101
15:01 20.10.2023.

I jesi naučila?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije