Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
web trgovina

Bike.hr – najveća ponuda bicikala i biciklističke opreme

Bike.hr
Foto: Bike.hr
1/9
16.05.2014.
u 09:54

S dolaskom toplijih dana ulice su preplavile rijeke biciklista koji svakodnevno koriste ovo jednostavno prijevozno sredstvo za odlazak na posao, kao zdravi oblik fizičke aktivnosti, ali i za uživanje u prirodi.

Uz sve više izgrađenih biciklističkih staza bicikl je zasigurno postao najbrži i najjeftiniji način kretanja po gradu te u pravom smislu riječi spaja ugodno s korisnim.

Bike.hr je web trgovina s najvećom ponudom bicikala i biciklističke opreme u Hrvatskoj. Bike.hr nudi najširi izbor bicikala, odjeće i dodatne opreme, po povoljnim cijenama, koja će vašu vožnju učiniti ugodnom, zabavnom i sigurnom.

Merida, Giant, Jamis, Wheeler, Kross, Kettler, Ghost, Xplorer samo su neki od vrhunskih svjetskih brandova čije ćete bicikle pronaći na bike.hr web shopu.

Ako ste zaljubljenik u rekreativne vožnje po šumskim putevima ili makadamima za vas je svakako neki od MTB modela koji će odoljevati vožnji i po najzahtjevnijim vrstama terena.

Iz MTB kategorije valja istaknuti sljedeće brendove i modele:

  1. KrossHexagon X2 disc
  2. JamisTrail X3
  3. GhostSE 2000

Ukoliko ipak više planirate voziti po gradu i uređenim stazama za vas je svakako neki od kvalitetnih treking ili city modela.

Iz City kategorije bicikala valja istaknuti sljedeće brendove i modele:

  1. CinziaLiberty Lady 6B
  2. XplorerBoston 28"
  3. MeridaCrossway 20-V

Ovo su samo neki od 18 brendova bicikala koje možete pronaći u bike.hr ponudi.

Kako bi i vaši najmlađi mogli uživati u svim prednostima bicikliranja i sljediti vaš primjer tu je i veliki izbor dječjih bicikala. Posebno valja istaknuti veliki broj Kettler i Hudora dječjih guralica za najmlađe anatomskog dizajna i veselih boja.

Za nešto ekstremnije sportaše u našoj ponudi možete pronaći i cestovne bicikle, bicikle za putovanja ili BMX bicikle.

Foto: Bike.hr

Kako bi u potpunosti bili u trendu potrebno je uz bicikl dodati i odgovarajuću opremu.

Dobra biciklistička oprema i pribor vašu će vožnju svakako učiniti sigurnijom i udobnijom, te vam samim time omogućiti da uživate u njoj. Kacige, naočale, svjetla, bidoni, te kvalitetna odjeća samo su neki od detalja na koje svakako valja obratiti pozornost prije nego se uputite u biciklističku avanturu.

Dostava je besplatna za sve narudžbe veće od 500 kn na bike.hr web shopu.

Bike.hr nudi najveću ponudu bicikala i biciklističke opreme – kliknite i krenite u biciklističku avanturu!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije