Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
korisnici stali na njezinu stranu

Bijesna je na dečka: ‘Pokušao je ponovno upotrijebiti zaručnički prsten koji je kupio bivšoj - odbijam!’

Shutterstock
24.07.2023.
u 14:30

Objašnjavajući situaciju na forumu Reddit, anonimna korisnica objasnila je da njezin dečko nikada nije dao bivšoj prsten jer su prekinuli.

Zaručnički prsten trebao bi simbolizirati početak zajedničkog života dvoje ljudi - kao i obvezu da se osobe vole i cijene. Obično je to komad nakita koji će osoba nositi zauvijek, tako da mora biti pravi stil koji će joj pristajati - i nešto što mislite da će joj se svidjeti. No, kada je jedna žena shvatila da se njezin dečko sprema zaprositi s prstenom koji je prethodno kupio s namjerom da ga da svojoj bivšoj djevojci, bila je razumljivo uzrujana, piše Mirror.

Objašnjavajući situaciju na forumu Reddit, anonimna korisnica objasnila je da njezin dečko nikada nije dao bivšoj prsten jer su prekinuli. Čak je razmišljao da ga proda, ali je odustao. U objavi je žena nastavila: "Planirao je zaprositi me već neko vrijeme i pokazao mi je ovaj prsten. Lijep je i mislila sam da je super. Kasnije kad sam ga pitala odakle mu, posramljeno mi je priznao. Rekla sam mu da me ne zaprosi s njim i zapravo ne znam želim li se uopće sada zaručiti, jer mi od početka nije rekao odakle je prsten i naravno, škrt je."

VEZANI ČLANCI:

Žena je dobila veliku podršku korisnika Reddita, a mnogi su se složili da se ne "poklanja" zaručnički prsten. Jedna je osoba dodala: "Taj je prsten odabran za njegovu bivšu, a ne za vas. On se lako može zamijeniti u zlatarnici ili ga prodati da kupi nešto posebno za vas." Drugi se složio, komentirajući: "Zaručnički prsteni su nevjerojatno intimni predmeti. Gotovo za jednokratnu upotrebu, budući da je predmet namijenjen da ga nosi samo jedna osoba. Prstenje ove prirode ne može se ponovno koristiti osim ako nije obiteljsko nasljeđe."

Međutim, neki su vjerovali da je pretjerala sa situacijom, a jedna je osoba rekla: "Nepopularno mišljenje, ali sumnjam da bilo koji muškarac pogleda prsten i kaže 'vau! Kladim se da ovaj pasijans od 0,75 karata stvarno pristaje osobnosti moje bivše i trebao bih njega posebno odabrati'. Ne, on bi odabrao isto za bilo koju ženu jer mu se sviđao, ni više ni manje."

Djevojka o bivšem dečku: 'Bio je toliko škrt da mi je naplatio boravak kod njegovih roditelja!'

 

Komentara 1

DE
Dex
21:44 24.07.2023.

Ja bih se riješio takve gadure i našao neku normalnu kojoj nije novac i luksuz na prvom mjestu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije