Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Start u Kninu

Biciklistička karavana BAMBI.BI Dalmacijatour održat će se 8. - 12. travnja

Bicikliranje
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/2
11.04.2014.
u 08:45

Ovogodišnji Dalmacijatour je organiziran u 5 etapa, sa 5 skupina u okviru plana startno-ciljnih mjesta (nakon starta u Kninu)

Športno društvo BAM.BI iz Kranja, Trboje, Slovenija već 15-godinu organizira biciklističku karavanu BAMBI.BI Dalmacijatour i biciklističko druženje po Dalmaciji.

Ove godine start će biti u Kninu, u utorak 8. travnja prije podne.

Ovogodišnji Dalmacijatour je organiziran u 5 etapa, sa 5 skupina u okviru plana startno-ciljnih mjesta (nakon starta u Kninu): Primošten, Petrčane kod Zadra, grad Pag na otoku Pag, Crikvenica, selo Vrabče (Slovenija-kras), gdje se Dalmacijatour i završava u subotu 12. travnja poslijepodne.

Utorak, 8. travnja, 1. etapa: Knin-Primošten(103km)

Start prve skupine u 9,45 (Hotel Mihovil). Relacija : Knin-Biskupija(Kosovo)-Tepljuh-Drniš-Unešić-Perković-Bristvica-Bratski dolac-Primošten. Stizanje u Primošten oko 14,30 (hotel Zora).

Srijeda 9. travnja, 2. etapa: Primošten-Petrčane (141km)

Start u 9,30 sati. Relacija: Primošten-Grebaštica-Žaborič-Donjepolje-Zaton-Stankovci-Vrana-Pakoštane-Biograd na moru-Zemunik donji-Murvica-Diklo-Petrčane. Stizanje na rivu u Petrčane oko 16 sati (hotel Pinija).

Četvrtak, 10. travnja, 3. etapa: Petrčane(Zadar)-Sveti Rok-Pag (132km)

Start u 9,30 sati. Relacija: Petrčane-Nin-Žerava-Poljica Brig-Poličnik-Posedarje-Maslenica-Sveti Rok(tunel)-Maslenica-Posedarje-Ražanac-Paški most-Dinjiška-Pag. Stizanje u grad Pag, na rivu, oko 16 sati (hotel Pagus).

Petak,11. travnja, 4. etapa: Pag-Veli Alan-Crikvenica(152km) - kraljevska etapa

Start u 9,15. Relacija: Pag-Šimuni-Novalja-Žigljen-trajekt-Prizna-Veli Alan-Gornja Klada-Sveti Juraj-Senj-Klenovica-Novi Vinodolski-Selce-Crikvenica. Stizanje u grad Crikvenicu, na rivu, oko 17,30 (hotel Kaštel).

Subota,12. travnja, 5. etapa: Crikvenica-Ilirska Bistrica-Vrabče(123km)

Relacija: Tribalj-Hreljin-Praputnjak-Škrljevo-Mavrinci-Čavle-Jelenje-Rupa-granica-Ilirska Bistrica-Divača-Griže-Vrabče. Stizanje u Vrabče oko 14,30.

>>Želite se osigurati protiv krađe? U Osijeku kreće evidencija bicikala

>>Mountain bike spust: Najbolji biciklisti iz čitavog svijeta dolaze na Jadran

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije