Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li znali?

Bez puno muke: Ovo je ispravan način stavljanja odjeće na vješalice

TikTok
27.05.2023.
u 09:00

Trik mnogi nisu znali iako je sasvim jednostavan za izvest.

Svi smo se našli u toj situaciji, kad smo odlučili pospremiti cijelu svoju garderobu i mučili se sa spremanjem odjeće na vješalice. No, pokazalo se da je to zato što ste ih krivo koristili i zapravo postoji ispravan način da odjeću stavite na vješalice. Kako pše The Sun, Sidney Raz iz SAD-a otkrio je kako se pravilno koriste vješalice u jednom TikTok videu, a brojni korisnici ostali su šokirani ovim trikom. 

U kratkom videu objasnio je: 'Evo nešto što nisam znao do svoje tridesete. Lakše je staviti odjeću na vješalicu ako vam je odjeća na ruci'.  Sidney šokirano gleda u kameru dok demonstrira korištenje tehnike na majici s kapuljačom, koju je posebno teško objesiti zahvaljujući uskoj rupi oko vrata. Provuče ruku kroz rupu na vratu sve do donje rupe, a zatim zgrabi kuku vješalice i provuče je kroz donju rupu. Umjesto da morate pokušavati savijati vješalicu kako bi stala u rupu oko vrata, ovako se uvlači puno lakše.

 

@sidneyraz putting clothes on a hanger @zoethefreerangehuman #tipsandtricks #laundry #lifehack #todayilearned #howto ♬ original sound - sidneyraz

Njegov video prikupio je gotovo 200 tisuća pregleda, a mnogi korisnici priznali su kako se ovoga nikada nisu sjetili. 'Što??? Pa hvala ti na tome!', komentirao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala: 'Vau, možda sortiranje moje garderobe više neće biti loše'. 'Dobro, zašto ovo nikad nisam shvatio... toliko rastegnutih ovratnika…', glasio je jedan komentar.

Muškarac otkrio trik za perilicu posuđa pa izazvao burnu raspravu: 'Ovo uopće nema smisla'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije