Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presretni su

Beba rođena dva tjedna poslije termina dijeli rođendan s oba roditelja: ‘To nam je najbolji poklon ikada!’

Instagram/ @simonemilnerx
19.12.2022.
u 12:30

Njihova obitelj je bila posebno sretna što će obitelj dijeliti još jedan rođendan, pa su 'držali fige' kada je Simone otišla u bolnicu 17. studenog, da ne rodi do idućeg dana

Jedan par tvrdi da je dobio najbolji poklon ikada zahvaljujući tome što se njihova beba rodila na datum njihovih rođendana. Naime, Simone Milner je 18. studenog napunila 29 godina – na isti dan kada je partner Matthew Leigh napunio 40 godina. Njihova kći, Alma Leigh, rođena je na isti datum, piše Metro.

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi!

1/6

- Bio bi to zaista poseban dan, kada god bi stigla, ali ovo je bilo nevjerojatno. Ona je najbolji rođendanski dar ikada. Ne može bolje od toga - rekla je Simone.

No, tvrdi i da je bilo teško jer je malena kasnila 15 dana. U bolovima trudova, potpuno je zaboravila da je datum njihovih rođendana, dok ju suprug nije podsjetio. Simone i Mat već šest godina slave zajednički rođendan, a bili su presretni kada su shvatili da će u slavlje uključiti i svoju kćerkicu,

- Čarobno je, posebno je podijeliti datum rođendana kao obitelj. Za nekoga s lošim pamćenjem, to olakšava pamćenje dva vrlo važna dana u godini - rekao je Mat. 

 

Simone, koja radi u financijama nekretnina, upoznala je Mata kada je postala članica njegove teretane u studenom 2016. godine. Nedugo zatim joj se javio na Messengeru, ističući njihov zajednički rođendan. Nakon nekoliko poruka, već su planirali svoj prvi službeni spoj. Otkako su postali par, Simone i Mat slavili su svoje zajedničke rođendane stvarima kao što su putovanja ili obilni obroci u skupim restoranima, osim, naravno, ovog posljednjeg. 

Njihova obitelj je bila posebno sretna što će obitelj dijeliti još jedan rođendan, pa su 'držali fige' kada je Simone otišla u bolnicu 17. studenog, da ne rodi do idućeg dana.

- Ponekad je čudno tako dijeliti rođendan s čak dva člana obitelji, ali to znači da nikada nećemo zaboraviti na rođendane. Pitam se hoće li iduće dijete također doći na isti dan - našalila se Simone.

Kroz 21 godinu rodila 14-ero djece: 'Svi nas stalno pitaju otkud nam novci za sve njih...'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije