Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka čast

Bar na Krku riješio problem opušaka na plaži: 'Nema ničega gadljivijeg od smrada mokrih opušaka'

Foto: Facebook
26.06.2019.
u 12:11

Brojni su korisnici na Facebooku oduševljeno pozdravili ovu vrlo jednostavnu ideju

Beach bar 'Mocca' na Krku napravio je mali štand s pepeljarama za plažu. Cilj je opuške bacati u pepeljare, a na kraju svakog dana, bar će ih isprazniti kako bi goste ujutro dočekale nove, čiste pepeljare.

"Dragi gosti i kupači! Pomognite nam da naša plaža bude bez opušaka cigareta! Napravili smo male pepeljare za plažu pa vas lijepo molimo da ih upotrebljavate te da ih nakon uporabe vratite na stalak, a mi ćemo ih očistiti da vas ujutro dočekaju čiste i spremne za novo korištenje. Hvala Vam na pomoći",napisali su u objavi. 

Brojni su korisnici oduševljeno pozdravili ovu ideju.

"Odlična ideja, svaka čast. Napravim i ja za našu plažu, pošaljem vam fotke... Nadam se da će što više ljudi slijediti vaš primjer i čuvati svoje plaže i okoliš... Jer mi to možemo, samo nam fali malo poticaja."

"Hvala Bogu da se netko sjetio. Nikada nisam svoje opuške ostavljala na plaži, već u plastičnoj čaši i nosila do prvog koša ili doma."

"Veliko bravo, ako dođemo na Krk, svakako svratimo u vaš bar."

"Savršeno. Nema ništa gadljivije nego kad mokar legneš na ručnik, pa mokri opušci zasmrde."

"Samo još pušači da prihvate ideju, a nažalost velikoj većini odnos prema drugima nije jača strana. A te pepeljare mi se jako dopadaju. Bravo za autora", bili su samo neki od brojnih komentara.

Supernamirnice koje trebate imati u svom domu


 
Ključne riječi

Komentara 4

JO
jovanovic
12:39 26.06.2019.

bilo bi lakse zabraniti pusenje na plazama.

DU
Deleted user
12:50 26.06.2019.

Bilo bi bolje da svi puše e cigare ....

AL
altruist
12:52 26.06.2019.

Uf sto mrzim nepismenost. Valjda "pomozite".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije