Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izazvao paniku

Badić Fashion Nove koji se prodaje s 'upozorenjem na rak' uzburkao Twitter

Foto: Fashion Nova
03.05.2019.
u 18:00

Neki su korisnici ukazali kako ovo upozorenje dolazi gotovo na svim proizvodima u Kaliforniji

Twitter se digao na noge nakon što je jedna korisnica u ponedjeljak objavila fotografiju svojeg zelenog bikinija brenda Fashion Nova. Naime, etiketa na badiću došla je sa zastrašujućim upozorenjem koje je glasilo "Ovaj proizvod sadrži kemijski spoj Di (2-etilheksl), ftalat koji se sastoji od estera ftalatne kiseline i alifatskih alkohola, olovo i kadmij, za koje je u Kaliforniji opće poznato da uzrokuju rak, defekte pri rođenju, kao i druge reproduktivne štete."

Među korisnicima se tako proširila panika nakon što su vidjeli ovaj post, pa su ostavili niz zabrinutih komentara. Drugi korisnici brzo su istaknuli da ovaj sportski badić koji se prodaje za 34,99 dolara, nije jedina stavka koja dolazi s ovim zastrašujućim upozorenjem, piše New York Post.

"Ovo je etiketa na SVEMU u Kaliforniji. Svemu”, napisala je jedna osoba. Drugi su se složili, dodajući da se oznaka trenutno pojavljuje na širokom rasponu proizvoda, uključujući božićna svjetla, namještaj, pa čak i zrakoplove u Golden Stateu.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije