Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlična ideja

Australija je prva zemlja koja će sakriti broj likeova na Facebooku

Facebook
Pixabay/Sarah Johnson
27.09.2019.
u 11:17

Nakon što su je ova opcija uvedena na Instagramu, istu je sudbinu dočekala i druga popularna društvena mreža

Društvena mreža Facebook sakrit će prikazivanje broja likeova svim stanovnicima Australije, a likeovi će i dalje biti vidljivi jedino osobi koja ih dobiva, piše Lad Bible. 

Foto: Shutterstock

Ova opcija će se prvi puta isprobati prije službenog korištenja, a funkcionirat će na isti način kao i ukidanje likeova na Instagramu. Osim likeova, neće se vidjeti ni koliko je tko puta pogledao video. S druge strane, komentari će biti vidlji, dok i dalje nije otkriveno što će biti s brojem dijeljenja objava ili videa.

"Probat ćemo se ovom promjenom da vidimo hoće li poboljšati korištenje ove društvene mreže", rekao je glasnogovornik Facebooka. 

Nove promjene ne idu na ruku brojnim influencerima i slavnima, ali zato se ostali korisnici slažu kako je ovo odlična ideja. Na ovaj način će u prvom planu biti sam sadržaj, a to je ono što je važno. Također, cilj je da se korisnici osjećaju bolje na društvenim mrežama.

Istraživanje provedeno u Americi 2018. godine je pokazalo kako 43 posto tinejdžera koji imaju između 13 i 17 godina objavljuju samo sadržaj za koji znaju da će se svidjeti drugima. Njih čak 37 posto je priznalo da misli kako je važno objaviti sadržaj za koji znaju da će imati mnogo likeova i komentara. 

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske proizvode: 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije