Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Da ih potaknu na izlaske

Aplikacija za pronalazak partnera nakon lockdowna korisnicima plaća romantične spojeve

Shuttershock
20.04.2021.
u 21:33

S Hinge-a za korisnike pripremili poklon bonove ukupne vrijednosti 130.000 kn (15.000 funti) kako bi, kažu, ohrabrili samce da ponovno počnu izlaziti sad kad su se mjere ublažile

Dok razne djelatnosti u vremenu pandemije bilježe značajne gubitke, nekolicina ih upravo zbog pandemije i lockdowna rapidno raste i zbraja dobit - a među njima i dating aplikacije za online traženje partnera.

I premda mi još čekamo kakva će nas ograničenja zadesiti i hoćemo li 'izvući' ovu turističku sezonu, zahvaljujući velikim dozama cjepiva i visokoj procijepljenosti (gotovo polovice odraslog stanovništva), Velika Britanija ovih dana najavljuje skori izlazak iz koronavirus krize i otvara svoje trgovine i restorane.

Ramazan u znaku pandemije

1/3

Jedni od rijetkih kojima to ne ide na ruku spomenute su aplikacije koje se, logično, najviše koriste kad je sve drugo nedostupno ili zabranjeno, a ljudi prisiljeni više biti doma. S ponovnim su 'otključavanjem' zato neke od njih, poput aplikacije Hinge, odlučili poraditi na promidžbi i marketingu, pa parovima koji se preko nje upoznaju nude 100 funti (oko 875 kn) za spoj.

S Hinge-a su za svoje korisnike pripremili poklon bonove ukupne vrijednosti 130.000 kn (15.000 funti) kako bi, kažu, ohrabrili samce da ponovno počnu izlaziti sad kad su ograničenja zbog koronavirusa ublažena i kad se napokon može večerati vani, makar na otvorenom.

Foto: Shuttershock

Parovima kojima poklanjaju bonove za spoj uvjetuju samo da su se upoznali preko njihove platforme i da poklon bonove iskoriste u razdoblju između 12. travnja i 18. travnja.

Korisnike zainteresirane za spoj koji im plaćaju upozoravaju, naravno, i da tijekom izlaska slijede sve mjere i ograničenja koja u tom trenutku budu na snazi, između ostalog i držanje fizičke distance. 

- Stalno osluškujemo želje onih koji koriste našu aplikaciju, a čini se da su mnogi spremni opet početi izlaziti i vratiti se na 'staro normalno' - rekao je za Mirror direktor odnosa s javnošću tvrtke Hinge Logan Ury , a dodaje i kako ovog proljeća u Velikoj Britaniji i u nekim europskim zemljama očekuje masovni povratak 'dobrih starih spojeva u živo'. 

Uz par jednostavnih trikova cvijeće će u vazi dulje trajati!

Komentara 2

DU
Deleted user
09:26 21.04.2021.

jel to nude i za hrvatsku? il je to samo reklama aplikacije za engleze u hrvatskoj? onda, jel se plaća ta aplikacija za uopće poslat poruku? malo informacija ak se već reklamira aplikacija; al maaa, kog briga, u hr takve aplikacije ne prolaze nit se koriste na način na koji su zamišljene :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije