Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PR članak

ApiBalm vam daruje novu kremu za kožu od propolisa

ApiBalm balzam za kožu
ApiBalm
11.07.2011.
u 13:50

ApiBalm® prirodna je krema od propolisa, ulja lavande i esencija ljekovitog bilja: gospine trave, gaveza, nevena, kadulje i kamilice

Visoko koncentrirana krema za kožu zadnjih je dana tema svih razgovora zbog „kontroverzne“ internetske kampanje u kojoj se na metaforički način prikazuju prednosti same kreme. Naime, krema intenzivno hrani vašu kožu te je obnavlja nakon uboda insekata, svrbeža, osipa, žuljeva, opekline, itd., a oglasi prikazuju slučajeve u kojima će vam ova krema pomoći (pri opeklinama, ogrebotinama, ubodima insekata).

Oglase kampanje ApiBalm možete vidjeti na ovom linku: www.facebook.com/Apibalm

Kako smo ovih dana u cijeloj Hrvatskoj bili svjedoci toplotnog udara, svi smo počeli razmišljati o djelovanju sunca na našu kožu. Naravno, o posljedicama bismo trebali razmišljati prije samog izlaganja suncu, ali ipak, izgorite li zbog pretjeranog izlaganja suncu, ApiBalm će vam pomoći brzo i učinkovito, a pritom ćete mirisati fantastično.

Općenito, imate li problema s kožom, ApiBalm je uvijek dobro imati pri ruci, pa ga je najbolje jednostavno kupiti i uvijek ga držati uz sebe. Naravno, primjena kreme za kožu je ogromna, ali tijekom ljeta će vam sigurno najviše koristiti kod uboda insekata, opeklina, osipa, svrbeža, ogrebotina i sl.

Trenutačno se ApiBalm može kupiti isključivo izravnom narudžbom po cijeni od 55kn po komadu komad (uključeni PDV i poštarina) pa osigurajte svoj primjerak na vrijeme, prije odlaska na more.

Božanstvena formula proizvoda ApiBalm za potpunu njegu kože: propolis, ulje lavande, gavez, gospina trava, neven, kantarion, kadulja i kamilica.

Prirodni sastojci kreme djeluju na kožu protuupalno, regenerirajuće, antibakterijski, antiseptički, antifungalno, analgetski i blago spazmolitički.

Više informacija potražite: www.facebook.com/Apibalm

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije