Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moje Zdravlje

Ana Jelušić: Bojim se filera za usne, a volim nositi umjetne trepavice

Ana Jelušić
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/7
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
20.02.2014.
u 12:45

Bivša skijašica danas je poslovna žena, no i dalje njeguje prirodni izgled bez mnogo šminke.

Dok je aktivno skijala, suvereno je držala titulu najljepše hrvatske sportašice.

Prilično smo sigurni da je Ana Jelušić (27) i u svojoj novoj ulozi, onoj koordinatorice za medije pri Svjetskom skijaškom savezu, konkurencija svojim novim, stranim kolegicama...

– Hvala vam na komplimentu! Lijepa riječ mi godi kao i svim ženama, ali nikad nisam bila od onih cura koje padaju na komplimente u vezi s izgledom, pogotovo dok sam skijala. I danas mi je draže čuti kompliment upućen zbog dobro obavljenog posla ili osobnosti. Bitno je paziti na izgled, ali ne zapostaviti ostalo – odmjereno će Ana za Moje zdravlje.

Foto: Anto Magzan/Pixsell

(Anto Magzan/PIXSELL)

No, mora postojati neka tajna vašeg svježeg, uvijek blistavog izgleda?

– Odmalena mi je mama govorila da je lice jedini dio tijela koji nikad neću moći sakriti i da ga čuvam. Stoga oduvijek pazim na njega i pokušavam ga održati zdravim. Prioritet mi je hraniti i njegovati kožu da joj sunce i hladan zrak ne bi naškodili. Ulažem u kvalitetne preparate te obavezno svaku večer temeljito očistim lice.

Koliko vam je potreban make–up u novoj karijeri?

Budući da ne radim u klasičnom uredu već puno putujem, nemam potrebe šminkati se svaki dan pa to radim samo u posebnim prilikama. Jedna sam od onih cura koja se može spremiti za izlazak u pet minuta, ali i uložiti pola sata u nanošenje šminke kada se za to ukaže prilika. Dobro se osjećam u svojoj koži i make–up doživljavam kao plus, nikako kao nešto neophodno.

Ako to nije dekorativna kozmetika, koji su pak proizvodi bez kojih ne možete?

Obožavam melem jer je to jedini proizvod koji s lakoćom dovodi u red ispucale usne. Nije mi žao uložiti u kvalitetnu dnevnu kremu sa zaštitnim faktorom te u hranjivu noćnu kremu za lice. Nedavno sam otkrila čari bademovog ulja koji radi čuda za moju suhu kožu, a obožavam Avedine proizvode za kosu koji mi sjajno mirišu.

Iako je cijeli život u dobroj formi, ni Anu nisu zaobišle uobičajene ženske “boljke”. Kako se nosite s nakupljanjem celulita?

Kao i većina žena i ja vodim bitku s malim nedostacima, ali nisam time opterećena. Celulit je, među ostalim, i stvar genetike tako da ga sad nemam ništa više nego što sam ga imala kad sam trenirala nekoliko sati svaki dan. Važno je da sam zdrava, a ako je pokoji trag celulita moj najveći problem, smatram se sretnicom.

Kako danas održavate formu?

Preko zime malo se “zapustim” i uspjeh je ako provedem 20 minuta dnevno u teretani, no ljeti zato bicikliram, trčim, planinarim, idem na jogu, pilates...

Postoji li neki beauty trik ili zahvat za kojim nikad ne biste posegnuli?

Nikad ne reci nikad. Uživam nositi umjetne trepavice u posebnim prilikama, ali nisam ljubiteljica umjetnih noktiju. Ne volim ni različite filere za usne jer rijetko vidim ženu na kojoj mi se svidi kako je ispao takav tretman. Mislim da bi me bilo strah podvrgnuti se nečemu takvom. Sve u svemu, prirodan i zdrav izgled je nešto čemu oduvijek težim pa mislim da ću i dalje izbjegavati sve što vodi u suprotnom smjeru.

>>Barbara Kolar: Jedem više manjih obroka, kakvo trčanje u četiri ujutro?

>>Antonija Blaće: Uvrijedila sam se kad mi je prijateljica rekla da nikad nisam bila deblja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije